Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Všechny...... chci se zeptat nejde mi zadní motůrek stěrače a po sundání jsem zjistil, že při sepnutí tam cvaká jako by relé. Máte někdo stímto zkušenosti?

Děkuji

Odesláno

Z čeho si sundal ten motorek???? Z koloběžky??? Už bys moh vědět (101 příspěvků),že v sekci,,servis\'\' je

vhodné prozradit něco o autě-typ,motor atd.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Z čeho si sundal ten motorek???? Z koloběžky??? Už bys moh vědět (101 příspěvků),že v sekci,,servis\'\' je

Já zase myslel když už mám 101 příspěvků, že už uživatelé na foru tuší co mám za auto. ;)

Stačí kouknout do profilu.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: martun

Já zase myslel když už mám 101 příspěvků, že už uživatelé na foru tuší co mám za auto. ;)

Tak tos myslel něčím jiným než hlavou:myslim

Odesláno

Tak já to třeba nevím. Jinak jak Ti píší ostatní členové, dej si typ, motorizaci atd. do podpisu a je to. Je to zbytečné zdržování se koukat do profilu, o jaké auto se jedná.

Odesláno

A sem :myslim,že je normální mít tip auta označený ,jako to má každej :nevim:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Ano, pro funkčnost tam relé cvaká...

Zkus prostříknout kontakty a uzemnění.

když přestal jít, tak přestal jít tím způsobem, jako by se zadřel, pomalu a pak vubec !

Odesláno

když přestal jít, tak přestal jít tím způsobem, jako by se zadřel, pomalu a pak vubec !

Tak to vyzerá na tú hrdzavú hriadeľku. Najprv sa spomalí a po čase nejde vôbec. Stačí to rozobrať prečistiť brúsnym papierom, namazať a zložiť. Zase pôjde ako nový.

Odesláno

Až to opravíš--jak radí pastorek--tak si zvykni s tím zad. stěračem pokaždé jak vyjedeš zahýbat (prostě ho pustit).

Je to nejlepší prevence proti opětovnému zareznutí.

Je to tam dost blbě vyřešeno--přívod ostřikové kapaliny do hřídelky stěrače :o:o:o

Neškodí semtam prostříknout WDečkem.

[upravil dne 18/8/08 ozzy1956]

Odesláno

Ok, nyní chápu.

Já to myslel tak, že cvaká relé a motůrek nejede - to někdy dělá, protože je špatná kostra či nějaký zoxidovaný kontakt...

Pak bych tu hřídelku namazal radši vazelínou, stejně je to krytý krytkou stěrače.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Zdravím všechny, potřeboval bych dobrou radu. Koukám a koukám na motorek zadního stěrače a nemohu přijít nato jak motorek rozdělat. Jestli jste někdo rozdělával. Rád uvítám pár rad.

Děkuji za odpovědi

;)

[upravil dne 21.9.2008 martun]

post-0-141096022278_thumb.jpg

Odesláno

Ty nýtky,co drží krycí plech na převodce odvrtej a pak vyříznout 4 nebo 5 závit a dát šroubky.

Dám ti ještě radu--vyveď ostřikovou kapalinu mimo motorek,dej

novou trysku do zad.víka a máš navěky klid. Dělal sem to klukovi

a nema problema.

[upravil dne 21/9/08 ozzy1956]

Odesláno

Ty nýtky,co drží krycí plech na převodce odvrtej a pak vyříznout 4 nebo 5 závit a dát šroubky.

Dám ti ještě radu--vyveď ostřikovou kapalinu mimo motorek,dej

novou trysku do zad.víka a máš navěky klid. Dělal sem to klukovi

a nema problema.

[upravil dne 21/9/08 ozzy1956]

Díky o víkendu vyzkouším ;)

[upravil dne 22.9.2008 martun]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...