martun Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Zdravím Všechny...... chci se zeptat nejde mi zadní motůrek stěrače a po sundání jsem zjistil, že při sepnutí tam cvaká jako by relé. Máte někdo stímto zkušenosti? Děkuji Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Z čeho si sundal ten motorek???? Z koloběžky??? Už bys moh vědět (101 příspěvků),že v sekci,,servis\'\' je vhodné prozradit něco o autě-typ,motor atd. Citovat
martun Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Z čeho si sundal ten motorek???? Z koloběžky??? Už bys moh vědět (101 příspěvků),že v sekci,,servis\'\' je vhodné prozradit něco o autě-typ,motor atd. Já zase myslel když už mám 101 příspěvků, že už uživatelé na foru tuší co mám za auto. Stačí kouknout do profilu. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: martun Původně zaslal: ozzy1956 Z čeho si sundal ten motorek???? Z koloběžky??? Už bys moh vědět (101 příspěvků),že v sekci,,servis\'\' je vhodné prozradit něco o autě-typ,motor atd. Já zase myslel když už mám 101 příspěvků, že už uživatelé na foru tuší co mám za auto. Stačí kouknout do profilu. Tak tos myslel něčím jiným než hlavou:myslim Citovat
OK406 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: martun Původně zaslal: ozzy1956 Z čeho si sundal ten motorek???? Z koloběžky??? Už bys moh vědět (101 příspěvků),že v sekci,,servis\'\' je vhodné prozradit něco o autě-typ,motor atd. Já zase myslel když už mám 101 příspěvků, že už uživatelé na foru tuší co mám za auto. Stačí kouknout do profilu. Tak já to třeba nevím. Jinak jak Ti píší ostatní členové, dej si typ, motorizaci atd. do podpisu a je to. Je to zbytečné zdržování se koukat do profilu, o jaké auto se jedná. Citovat
vendelinek Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: martun Původně zaslal: ozzy1956 Z čeho si sundal ten motorek???? Z koloběžky??? Už bys moh vědět (101 příspěvků),že v sekci,,servis\'\' je vhodné prozradit něco o autě-typ,motor atd. Já zase myslel když už mám 101 příspěvků, že už uživatelé na foru tuší co mám za auto. Stačí kouknout do profilu. A sem ,že je normální mít tip auta označený ,jako to má každej :nevim Citovat
Marcel505 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Ano, pro funkčnost tam relé cvaká... Zkus prostříknout kontakty a uzemnění. Citovat
pastorek Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Prípadne skontroluj či nieje zahrdzavená hriadeľ na ktorej je stierač. Citovat
martun Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Ano, pro funkčnost tam relé cvaká... Zkus prostříknout kontakty a uzemnění. když přestal jít, tak přestal jít tím způsobem, jako by se zadřel, pomalu a pak vubec ! Citovat
pastorek Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: martun Původně zaslal: Marcel505 Ano, pro funkčnost tam relé cvaká... Zkus prostříknout kontakty a uzemnění. když přestal jít, tak přestal jít tím způsobem, jako by se zadřel, pomalu a pak vubec ! Tak to vyzerá na tú hrdzavú hriadeľku. Najprv sa spomalí a po čase nejde vôbec. Stačí to rozobrať prečistiť brúsnym papierom, namazať a zložiť. Zase pôjde ako nový. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Až to opravíš--jak radí pastorek--tak si zvykni s tím zad. stěračem pokaždé jak vyjedeš zahýbat (prostě ho pustit). Je to nejlepší prevence proti opětovnému zareznutí. Je to tam dost blbě vyřešeno--přívod ostřikové kapaliny do hřídelky stěrače :o:o Neškodí semtam prostříknout WDečkem. [upravil dne 18/8/08 ozzy1956] Citovat
Marcel505 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: martun Původně zaslal: Marcel505 Ano, pro funkčnost tam relé cvaká... Zkus prostříknout kontakty a uzemnění. když přestal jít, tak přestal jít tím způsobem, jako by se zadřel, pomalu a pak vubec ! Ok, nyní chápu. Já to myslel tak, že cvaká relé a motůrek nejede - to někdy dělá, protože je špatná kostra či nějaký zoxidovaný kontakt... Pak bych tu hřídelku namazal radši vazelínou, stejně je to krytý krytkou stěrače. Citovat
martun Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Zdravím všechny, potřeboval bych dobrou radu. Koukám a koukám na motorek zadního stěrače a nemohu přijít nato jak motorek rozdělat. Jestli jste někdo rozdělával. Rád uvítám pár rad. Děkuji za odpovědi [upravil dne 21.9.2008 martun] Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Ty nýtky,co drží krycí plech na převodce odvrtej a pak vyříznout 4 nebo 5 závit a dát šroubky. Dám ti ještě radu--vyveď ostřikovou kapalinu mimo motorek,dej novou trysku do zad.víka a máš navěky klid. Dělal sem to klukovi a nema problema. [upravil dne 21/9/08 ozzy1956] Citovat
martun Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Ty nýtky,co drží krycí plech na převodce odvrtej a pak vyříznout 4 nebo 5 závit a dát šroubky. Dám ti ještě radu--vyveď ostřikovou kapalinu mimo motorek,dej novou trysku do zad.víka a máš navěky klid. Dělal sem to klukovi a nema problema. [upravil dne 21/9/08 ozzy1956] Díky o víkendu vyzkouším [upravil dne 22.9.2008 martun] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.