Skullspiders Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Ahoj, Mám P206 1.1i 60Kw r.v. 2000 Cca před 2 dny se mi rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru a zároveň se motor začal chovat jakoby někdo odpojil šťávu... Zní jakoby šel na 3 válce a jako když v motoru něco tluče.... Po probádání fóra jsem vyndal zapalovací modul (je zde už Electrofil) a zkusil, zda hází svíčky - ty při zkoušce na kostru zda hází jiskru jiskřily jak spadlé dráty el. vedení jen svíčka z válce 2 byla mokrá ale přesto opálená Dal jsem raději nové a namontoval zpět - nic se nestalo Svíčka z druhého válce opálená ale MOKRÁ!!! Motor nejde vytočit a pořád má zvuk skoro jak diesel... Jede, ale jako když chce a nemůže.... :myslim:myslim Citovat
NO3IA Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 zkus si někde pujčit druhé kabely a nebo jen na tu dvojku Citovat
buga Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 aj ja som mal tento problem a riesenie bolo vymena jedneho vstrekovaca Citovat
gerii Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 chce přestat špekulovat a pořádně to osciloskopem proměřit.... Citovat
Fakir Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: NO3IA zkus si někde pujčit druhé kabely a nebo jen na tu dvojku 1.1 z r. 2000 už kabely nemá. Skullspiders: zkus si poslechnout vstřikovače (stetoskop asi nemáš, takže jen ušima, nebo na dotek prstem), jestli cvakaj. Pak přeměř odpor jednotlivých vstřiků. A nakonec, sežeň někoho, kdo má tlakoměr a změřte kompresní tlaky ve válcích. Víc mně teď nenapadá, tak jdu spát. Citovat
buga Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 mne to merali cez diagnostiku, alebo skor zistili cez to neviem, ci to moze byt...ale zas odvtedy je to secko OKej aj mi softver prehrali vtedy Citovat
jaslov Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 U mňa presne to isté a bola to vstrekovacia tryska.A nezistili to ani v autorizovanom servise v blave(debili)musel som to dať kamošovi ktorý robí tiež v servise peugeot a ten to zistil. Citovat
rct206 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 ja som mal tento problem tiez, zvuk ako na 3 valce, vselikedy mi vyplo auto a svietila aj kontrolka motora- chyba vsak bola v sonde na \"meranie tlaku vzduchu\" - ci ako sa to vola.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.