Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

Mám P206 1.1i 60Kw r.v. 2000

Cca před 2 dny se mi rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru a zároveň se motor začal chovat jakoby někdo odpojil šťávu... Zní jakoby šel na 3 válce a jako když v motoru něco tluče....

Po probádání fóra jsem vyndal zapalovací modul (je zde už Electrofil) a zkusil, zda hází svíčky - ty při zkoušce na kostru zda hází jiskru jiskřily jak spadlé dráty el. vedení jen svíčka z válce 2 byla mokrá ale přesto opálená :mrk Dal jsem raději nové a namontoval zpět - nic se nestalo :(:myslim Svíčka z druhého válce opálená ale MOKRÁ!!!

Motor nejde vytočit a pořád má zvuk skoro jak diesel... Jede, ale jako když chce a nemůže....

:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

zkus si někde pujčit druhé kabely a nebo jen na tu dvojku

1.1 z r. 2000 už kabely nemá. :)

Skullspiders: zkus si poslechnout vstřikovače (stetoskop asi nemáš, takže jen ušima, nebo na dotek prstem), jestli cvakaj. Pak přeměř odpor jednotlivých vstřiků. A nakonec, sežeň někoho, kdo má tlakoměr a změřte kompresní tlaky ve válcích. Víc mně teď nenapadá, tak jdu spát. :D

Odesláno

U mňa presne to isté a bola to vstrekovacia tryska.A nezistili to ani v autorizovanom servise v blave(debili)musel som to dať kamošovi ktorý robí tiež v servise peugeot a ten to zistil.

• O 4 týdny později...
Odesláno

ja som mal tento problem tiez, zvuk ako na 3 valce, vselikedy mi vyplo auto a svietila aj kontrolka motora- chyba vsak bola v sonde na \"meranie tlaku vzduchu\" - ci ako sa to vola....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...