Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Většinou jo. Já měl auto bez mlhovek a vepředu byly konektory a bylo to připravený na levou páčku, ale myslím že i konektor dole na palubce je.

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

aha,dole,myslel jsem že to bude někde vedle spínačů vyhřívání zadního skla a trojúhelníku,díky

Uplně první model 406 to měl v levo nad kalkulačkou a od roku asi 4/1996 ten vypínač začali dělat do levé páčky.

[upravil dne 15.8.2008 čakom]

Odesláno

jasně,vůbec to tam nemám jako je na obrázku,mám tam místo toho ovládání sklonu světel a ovl. intenzity podsvícení přístrojovky,na levé páčce je jenom zadní mlhovka,snad si nějak poradím,díky všem

Odesláno
Původně zaslal: pavloucha

jasně,vůbec to tam nemám jako je na obrázku,mám tam místo toho ovládání sklonu světel a ovl. intenzity podsvícení přístrojovky,na levé páčce je jenom zadní mlhovka,snad si nějak poradím,díky všem

řekl bych že tam máš přípravu k páčce ale asi to bude chtít vyměnit páčku kde je i zapínaní předních mlhovek.

Odesláno

do roku 96 byly vypínače na mlhovky umísteny na přední mlhovky v levo nad kalkulačkou a na zadní mlhovku vedle výpínače na výstražný a od roku 96 vypínač jak předních tak zadních umístěn na levé páčce.

Odesláno

to honza 406:samozřejmě,to ovládání světel je víc vlevo myslel jsem ten výlisek s tím spínačem mlhovky,že tam není,jen ovládání světel jinak všude kolem šedej plast

Odesláno

Sundej ten šedej plast a uvidíš jestli tam je příprava. Myslím že by to měla být žlutá patice. Ten plast co tu ukazuje Honza406 by jsi musel někde sehnat i s tím vypínačem. Nebo jen vyměnit levou páčku za páčku co umí i přední mlhovky.

Jo a bude ti tam chybět jedno relátko. Když sundáš ten kobereček co kryje řízení tak tam uvidíš modrou a žlutou propojku a u nich by měla být patice na relátko předních mlhovek. :papa

Odesláno
Původně zaslal: čakom

do roku 96 byly vypínače na mlhovky umísteny na přední mlhovky v levo nad kalkulačkou a na zadní mlhovku vedle výpínače na výstražný a od roku 96 vypínač jak předních tak zadních umístěn na levé páčce.

Tady:

post-0-14109601765725_thumb.jpg

Odesláno

A abych nezapomněl, tak kontrolka na zadní mlhovku, která by měla svítit na přístrojové desce, tak ta je dodělávaná (Honza406) (špatná fotka):

post-0-14109601766491_thumb.jpg

Odesláno

Já mám sedana r.v. 11/96 a bylo to už připravený na páčku. Takže jsem nahodil mlhovky, doplnil relátko, doplnil žárovičku do přístrojovky a vyměnil páčku. Vše bezproblémů funguje jak má. :papa

• O 2 roky později...
Odesláno

zdravím tak sem dnes namontoval ty přední mlhovky,napojil konektory a tak sem zkusil je zapnout,ale nejdou,takže co teda vše musím sehnat k tomu aby to fakalo?

svítí mi teda jen vzadu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...