Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, nevite kde byva nebo je oznaceni barvy karoserie? Lepe konkretne u meho typu auta...musim si koupit nejakou tu tzv. tuzku a lepe i sprej a polecit spojlery a skrabance..uz to ma neco za sebou. Taky kde se takova barvada koupit ?

Odesláno

Moc se netes - nekdy uz to neni ani citelne /trosku nekvalitni vyroba/ - a pokud to nekdo prestrikaval po bouracce, je lepsi si nechat udalat rozbor barvy :)

Odesláno

Onehda jsem nechaval v Peugeotu strikat strisku manzelce na 306ku. Podle cisla a pismen jsme nasli barvu a k ni bylo jeste asi dest porovnavacich odstinu......tak ze vlastne ten kod je orientacni, nebo k barve noveho auta....;)

Odesláno

Se mi vybavuje jak jsem strikal naraznik na 306-ce :) Odloupnul jsem kousek laku a pak chodil po Baumaxu a strikal ruzne odstiny po regalech :D No zamestnancum se to sice moc nelibilo, ale jinak to neslo :D :D

Odesláno

asi nejlepší je se na ta čísla vykašlat a nechat si barvu namíchat podle odstínu přesně od nějakého dobrého lakoše.Já to takhle dělám už dlouho a je to OK.Samotný odstín má ještě moc specifikací(pododstínů) takže jestli to někdo koupí v Baumaxu nebo kde a trefí to tak před ním smekám. Takhle se to dělalo na 120kách a taky to tak vypadalo .Firem,co míchají barvy je určitě všude dost, není to ani až tak drahý a naplní ti to i do speje když chceš.Lakování zdar a hodně štěstí!

Odesláno

A predpokladam, ale ze to bude metalicky lak. Kolik potom orientacne stoji rekneme pul litru takove barvy... (to budu mit na cely zivot, pokud neco nerozflakam)

Odesláno

na co chceš půl litru?tím nalakuješ skoro půlku auta.Jinak cenu přesně nevím,já jsem si nechal namíchat 3.dl.metly to znamená: barva,lak,tužidlo a stálo to kolem 800Kč.Záleží na kvalitě barvy,ale jestli to budeš dělat sám tak stačí hodně obyčejná:DMusíš najít někoho v okolí a poptat se tam co mají za laky a kolik stojí deci víc fakt nepotřebuješ na malé opravy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...