JoseA Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Je opravitelný? Začal mi blbnout a to tak, že když otevřu dveře u řidiče, tak nesepne světlo, tím pádem ani nedeaktivuje alarm a pokud neotevřu do půl minuty spolujezdcovy dveře, tak se auto znova zamkne a spustí alarm. Dveřní spínač sem vytáhnul a pročistil plech pod šroubkem, přes který je chycený k sloupku. Jenže to nemělo vliv na nic. Když ten kolík trošku zatlačím, tak sepne, ale je to jenom v jedné poloze, kterou je problém chytit. Jenže když sem ho vymontoval znova, tak čumím že není vůbec rozebiratelný. Kolik stojí nový a řešil někdo podobný problém? Ještě tady teda vecpu druhý problém, který se týká centrálu, ale nerad bych zakládal nové téma. Mám předělávaný centrál na DO + alarm univerzální. Půl roku funguje bez chyby, ale teďka sem na skla nalepil foliie a už DO reaguje jenom uplně nacpané na sklo a to jenom v jedné poloze přes pravé zadní dveře. Je neuvěřitelné, že předtím to odemykalo na 100m uplně v pohodě a najednou když mám folie, tak nic. Baterka v DO asi vybitá nebude, protože sem vytáhl z krabice druhý náhradní DO a ten funguje uplně stejně. Leda snad by se vybil i ten druhý ovladač, ačkoliv nebyl vubec používaný, zároveň s tím používaným Citovat
pastorek Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Ten dverný spínač sa dá nahradiť iným. Napríklad škodovácky stojí cca 25,- Sk. Tam kde pradávajú autoalarmy dostaneš kúpiť i viacej druhov v cene do 50,- Sk. Čo sa týka alarmu tak ten by mal mať anténu. Skús ju uložiť čo najvyššie a ideálne čo najdalej od karosérie. Prinajhoršom ju skús predĺžiť. Väčšina alarmov to má iba klasický kábel tak ho nadpoj o takú istú dĺžku ako má. Robil som to občas na amerických alarmoch Avital a pomohlo to. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 prej ze skodovky da se cely rozebrat a vycistit...taky mi to delalo a to proto ze to vevnitr bylo dost zaoxidovany...je tam pruzina tak pozor at ji pri rozdelavani neztratis ale klidne di do toho je to snadny Citovat
pastorek Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Původně zaslal: Ludweek prej ze skodovky da se cely rozebrat a vycistit...taky mi to delalo a to proto ze to vevnitr bylo dost zaoxidovany...je tam pruzina tak pozor at ji pri rozdelavani neztratis ale klidne di do toho je to snadny Možno ti je ten škodovácky smiešny ale dávam ich už roky i k alarmom a žiadne problémy. Jednoduché a lacné riešenie. Tiež som sa často trápil s čistením, mazaním a výsledok nie vždy bol uspokojivý. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 ale ne stejne se vsechno vyrabi v cine ale spis me pobavila predstava dalsiho majitele toho auta jak kouka na ruzne dily z ruznych znacek aut na pegy:) proste nemam rad takove bastleni... Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 me to taky blblo a tak sem to rozdelal a byla prdla ta pruzinka a proto to nespinalo... tak sem do toho dal pruzinku z propisky a funguje to paradne... Citovat
Tomas306 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Ahoj Peugeotaci, chtel bych se zeptat, jestli ma 306 Break dverni spinace na zadnich (bocnich) dverich. Osvetleni kabiny na otevreni zadnich dveri nereaguje. Mam novejsi typ, ktery nema ve prednich dverich klasicke spinace, ale jsou nejak uvnitr dveri primo v zamkovem mechanismu. Zatim funguji, ale potrebuji zprovoznit alarm a rad bych mel samozrejme jistene vsechny dvere, tak bych potreboval doplnit spinace na zadni dvere, pripadne doplnit i samostatne dverni spinace pro alarm na predni dvere. Nenasel jsem vsak u prednich ani zadnich dveri zadne misto (otvor), kam by se daly dv.spinace osadit. Nemate s tim nekdo zkusenosti (pripadne foto realizace)? Take budu muset vyresit spinac 5. dveri, mam tam vnitrni kulickovy spinac, ktery nefunguje navic stejne udajne spina az v horni uvrati dveri. Delal jste nekdo tuto predelavku? Nebo nemohli byste poslat fotku kde je montovan spinac 5. dveri u klasicke verze spinace (nekulickovy). Diky moc za jakekoliv info. Mimochodem shanim take dobry servis v Praze a okoli, nemate nekdo doporuceni? Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 na zadnych dverach by nemaly byt spinace na vnutrne osvetlenie. Aspon ja nemam. Ale na niektorich autach to je. Viac ti neporadim Citovat
pastorek Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Podľa schémy by mali byť v zadných dverách zámky so spínačmi ale nezapojené. Bolo by dobré to preveriť. Ak by to tak bolo tak stačí natiahnuť dva káble k predným a prepojiť ich. Keby tam neboli tak sa spínače na alarm dývajú stĺpik pod obmedzovač dverí. Na tie piate dvere by bol vhodný spínač na dvere vedľa zámku. Ja používam škodovácke dverové spínače alebo na ručnú brzdu ktorý je o dosť dlhší. Sú lacné a spoľahlivé. Citovat
marko306 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: pastorek Podľa schémy by mali byť v zadných dverách zámky so spínačmi ale nezapojené. Bolo by dobré to preveriť. Ak by to tak bolo tak stačí natiahnuť dva káble k predným a prepojiť ich. Keby tam neboli tak sa spínače na alarm dývajú stĺpik pod obmedzovač dverí. Na tie piate dvere by bol vhodný spínač na dvere vedľa zámku. Ja používam škodovácke dverové spínače alebo na ručnú brzdu ktorý je o dosť dlhší. Sú lacné a spoľahlivé. tak a som zas o nieco mudrejsi. Ak je to tak na jar uz idem na to. He he. Citovat
Tomas306 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Diky moc za info, objednal jsem si nekolik druhu spinacu pres net, uz jsou na poste, jakmile sezenu garaz (nebo prestane mrznout), jdu se do toho pustit. Citovat
JoseA Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 Tak já to nakonec vyřešil přehozením dveřních spínačů z jedné strany na druhou a jelikož u spolujezde fungoval dobře, tak teď funguje u řidiče a ty dveře se otvírají vždy, takže zatím v poho. U alarmu sem vyhodil jednotku a po pohýbáním s anténou zase funguje. Volal sem prodejci a ten říkal, že je to normální drát a mám to přepájet nebo dát jiný. Někdy bere signál z DO z daleka, někdy až na druhý či třetí pokus z blízka, ale zatím nemám čas to přepájet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.