martas1 Odesláno 13. srpen 2008 Odesláno 13. srpen 2008 Ahoj, prosím o radu jak rozebrat výpln bočních dveří na 307 něco mi tam vrže. Citovat
Ticcino Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Přední? Zadní? S páčkou na okýnka nebo v elektrice? Mrknu večer do knížky. Citovat
nemec.cb Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 vypáčit krytku u zrcátka,plastový výlisek kolem kliky na otevření dveří(zatáhnout za kliku a šroubovákem vypáčit),vyšroubovat všechny torxy(i ten v madle),vytáhnout madlo dveří,vypáčit tapec drží ho asi 6 plastovej bazmeku,a 3 mí praskly jeden stojí 3,10kč,tahem nahoru sundat tapec.Pod ním je na dveřích přilepenej pěnovej vylísek,ostrým nožem odříznout (spíš rozříznout vrstvu lepidla potom to jde i znovu přitisknutím přilepit). Já měl povolenej jeden šrubek co držel mechanizmus zámku a příšerně drnčel.Snad jsem na něco nezapoměl. Citovat
actionMed Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 presne ten sroubek u spolujezdcovych dveri trapil i me. Nedalo se to vydrzet..... Bezmeky mi praskly dva, kupoval si je kde? U Peugeota nebo.... Citovat
nemec.cb Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 jj origoš pežot servis(vzal sem jich pro sichr 10) Citovat
hloze-ja Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Opravdu na rozabrání nic není. Ani jsem nic neurval. Byla vypadá matka bílýho plastu, kterej drží zevnitř venkovní otvírání a nevím co ještě. Nechápu sice, jak se mohla vytočit, ale konečně můžu zavírat dveře bez toho, abych se styděl, jak to řachne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.