Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.

Mám nasledovnú dilemu.Kamarát nedavno menil na felícii halogénku a ukazoval mi ju že kúpil na miesto klasickej žltej bielu.Ževraj to pridáva viac osvetlenia a je to schválené.Hovoril aj niečo o kategóriach H1 H2 H3 H4.A pravdaže mne sa to zapáčilo a chcel by som aj ja dať také niečo an moju 405 r.v 1992. Mohly by ste mi prosim vás niekto poradiť či môžem vymeniť aj ja nejaké žiarovky a hlavne by som chcel vedet parametre podla čohho to mám kúpiť a aj nejakého výrobcu.:roker

Odesláno

kategorie H1 H2 H3 H4 ...????, TO SU NENI KATEGORIE TO JE TYP ZIOAROVKY...NA FELICII MA H4......

VIAC OSVETLENIA...PRI KLASICKYCH ZIAROVKACH NEVERIM.....MAL SOM MAL SOM OSRAM H7 UZ NEVIEM CO blUE VOLACO A SVIETILO TO TAK ISTO...MYSLIM INTENZITU...AKURAT FARBA SVETLA BOLA BELSIA..... :papa

Původně zaslal: Tosko

Ahojte.

Mám nasledovnú dilemu.Kamarát nedavno menil na felícii halogénku a ukazoval mi ju že kúpil na miesto klasickej žltej bielu.Ževraj to pridáva viac osvetlenia a je to schválené.Hovoril aj niečo o kategóriach H1 H2 H3 H4.A pravdaže mne sa to zapáčilo a chcel by som aj ja dať také niečo an moju 405 r.v 1992. Mohly by ste mi prosim vás niekto poradiť či môžem vymeniť aj ja nejaké žiarovky a hlavne by som chcel vedet parametre podla čohho to mám kúpiť a aj nejakého výrobcu.:roker

Guest minimaxa
Odesláno

Osram Silvestar má o 50% vetší svítivost nebo Osram Night Breaker ten o 90% oproti standardu. Zkus hledat, už jsem tady o tom napsal několik románů ;)

Odesláno

noooo..posurfoval som to tu cele...aj som našiel nejake nightbreakery asi kupim ale.Ešte bby som chcel vedet aku kategoriu mam na 405 H4??Prosim poradiť bo mi to fakt svieti ako kahance :bojim

Guest minimaxa
Odesláno

noooo..posurfoval som to tu cele...aj som našiel nejake nightbreakery asi kupim ale.Ešte bby som chcel vedet aku kategoriu mam na 405 H4??Prosim poradiť bo mi to fakt svieti ako kahance :bojim

vyndej žárovku, a je to na ní napsaný... má dvě vlákna? pak je to H4 :super

Odesláno

405 - by mala byt H4

Odesláno

jeeeeeeeeej.Super.Všetkým dakujem za pomoc asi som sa dozvedel všetko čo bolo treba. Treraz idem ešte pobrúsiť po nete a pohladať niečo čo sa tam hodi..tak ešte raz diiiiky.:papa

Odesláno

Ešte by bolo vhodné skontrolovať kabeláž, odstrániť prechodove opory ktore vznikajú na zoxidovaných konektoroch. Na starom aute sa na konektoroch strácalo 5V takže keď som prepucoval konektory svietil ako divý...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...