Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 občasný problém se startováním

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

break i sedan stejné a pokud vím tak OK406 má sedana 2,0 benzin,jak jsem psal jemu jsem vyndával startér :)

nic nevyteče jen radím raději odpojit baterii ;)

[upravil dne 3/10/08 honza406]

Odesláno

aha, tak to som prehliadol o tom sedane.... dik za info.... zajtra dam von pol motoru ak nepojde ten hajzlik startovaci von... keby som nemusel sediet v robote tak by som sa so toho pustil okamzite vrrrrr... :mrk

Odesláno

jj, u te klapky se nemusis bat niceho, rikam jedine si dat pozor na papirove tesneni, ktere muze byt prilepene a aby se neroztrhlo. Jinak kdyz budes mit sundanou celou klapku, muzes vycistit preventivne i krokovy moturek - zde postup jak jsem to delal

Baterii je vhodne odpojit, uz jen kdyz se pak od starteru odpoji kabely, aby to moc nejiskrilo :D

Odesláno

Ahoj,ja mam podobny problem u 207 mam 1.4 8v benz. jednou za 1 zalezi jak jezdim kdyz je teplej motor,jdu treba na hodinu pryc,pak chci odjet tak mi to chytne tak na 2-3.Diagnostika nic,teplotni cidlo vymenene,nic.Prehraty softwer,nic.V servisu delaji ze to neni mozne.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Daniel Chlapik

Ahoj,ja mam podobny problem u 207 mam 1.4 8v benz. jednou za 1 zalezi jak jezdim kdyz je teplej motor,jdu treba na hodinu pryc,pak chci odjet tak mi to chytne tak na 2-3.Diagnostika nic,teplotni cidlo vymenene,nic.Prehraty softwer,nic.V servisu delaji ze to neni mozne.

to řeš v sekci 207 :super

Odesláno

Presunul jsem sem moji odpoved z meho vlakna kde prodavam dily na 406, abysme technicky problem neresili zbytecne v sekci bazar, takze:

Původně zaslal: vdacny

ferry, ja potrebujem len jednu vecicku, co sa mi tam zlomila... take volaco okruhle, do coho sa davaju uhliky...

hmm jasne no, ale to bohuzel nebudu rozebirat funkcni starter, mozna by se to dalo sehnat jako nahradni dil v nejake repasovaci sade, ja do sveho auta do starteru kupoval nove uhliky v Elitu, mozna by mohli mit i dalsi dily

tady je tabulka nahradnich dilu k tomu starteru co mam na prodej Valeo D6RA661

http://www.woodauto.com/Unit.aspx?Man=VALEO&Ref=D6RA661

a primo je tu i uvedenej drzak uhliku s kodem EC4584, podle tohodle kodu by se mohl dat sehnat v prodejnach dilu

EC4584 D6RA BRUSH BOX

Note 1 Valeo Brush Box

Note 2 D6RA Series Units

Note 3 14.5 mm Deep

Note 4 -

Note 5 Fits Brushes

Note 6 SBR5813

Pack Quantity 1

Availability Immediate

Price RRP £ 1.84

EDIT

tak v Elitu se da najit pod cislem 133647 http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?B=1&ActiveNr=133647&TypNr=-1&NodeId=-1

a stoji 49Kc

[upravil dne 6/10/08 Ferry]

[upravil dne 6/10/08 Ferry]

post-0-14109602415605_thumb.jpg

Odesláno

Ferry: Ja zasnem, ozaj to tam maju. A hned som si to aj objednal, ale na slovenskom elite www.elit.sk a stoji to 66SK (keby niekto od nas hladal) BTW, aj tie uhliky mam odtial, stali ma 625sk.

Odesláno
Původně zaslal: vdacny

Ferry: Ja zasnem, ozaj to tam maju. A hned som si to aj objednal, ale na slovenskom elite www.elit.sk a stoji to 66SK (keby niekto od nas hladal) BTW, aj tie uhliky mam odtial, stali ma 625sk.

:super tak preju spokojene startovani ;)

jinak ted jsem koukal a v peugeotu je cela repasovaci sada - drzak uhliku, uhliky, pruzinky atd za cca 1300Kc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...