čenda Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 mám takový problém na P406 (1995) hlavně v létě při vedrech se stane že vozidlo nejde natočit v jiném období to nedělá.Bylo mi doporučeno podívat se na ventily nebo na čerpadlo (vysokotlak). Nemáte jiný nápad? P406 Break 1,9 TD [upravil dne 12.8.2008 čenda] Citovat
Guest servisman Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 pokolikáté ,dej si auto do podpisu a je to vařešeno.Co máš za motor a pod i když podle vysokotlak je to nafta.V tom vedru jestli nespadává dolů jinak vítej mezi námi Citovat
čenda Odesláno 14. srpen 2008 Autor Odesláno 14. srpen 2008 tak se to dneska znova projevilo i když až po několika zastávkách.Když to nechytlo napoprvé zkusím napumpovat naftu ručně,ale vše natlakováno nakonec to chytlo až na třetí pokus vyvalením černého kouře:myslim.Znova funguje jak má! [upravil dne 14.8.2008 čenda] Citovat
Tazounek Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 mam stejny problem ale mam benzin 406 1.8i. kolikrat se mi stane ze z niceho nic kdyz nekam dojedu a pak treba po hodine chci nastartovat tak mi to ani neskrtne... Vubec netusim cim by to mohlo byt. nekdo mi rika ze starter nekdo ze baterka. nevim ale baterka bych rekl ze je v pohode spis bych se priklanel k tomu starteru pac to ani neskrtne kdyz otocim klicem. Kdyby jste nekdo poradil co s tim byl bych hodne vdecnej Citovat
Dave_k Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Tazounek mam stejny problem ale mam benzin 406 1.8i. kolikrat se mi stane ze z niceho nic kdyz nekam dojedu a pak treba po hodine chci nastartovat tak mi to ani neskrtne... Vubec netusim cim by to mohlo byt. nekdo mi rika ze starter nekdo ze baterka. nevim ale baterka bych rekl ze je v pohode spis bych se priklanel k tomu starteru pac to ani neskrtne kdyz otocim klicem. Kdyby jste nekdo poradil co s tim byl bych hodne vdecnej Koukni na kabely na baterce a na startéru. Bejvaj zoxidovaný. Rozdělej to, očisti, případně promaž kontaktní vazelínou a pořádně dotáhni. Citovat
vdacny Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 aj mne sa to stalo. akurat som sa vracal z dovolenky a jebs ho na benzinke ani strk... a to som kupoval novu baterku. nakonies com zavolal kamosovi a ten mi poradil klepnut po startery... Tak som podrzal klucik ako ked startujem a kamos jemne tukol po startery a bolo po probleme... takze zatial so sebou preventivne nosim kladivko a vzdy jedneho spolujazdca PS: keby niektouvazoval o novom startery tak 10000sk a repasovany cca 6500sk. Citovat
Ferry Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: vdacny aj mne sa to stalo. akurat som sa vracal z dovolenky a jebs ho na benzinke ani strk... a to som kupoval novu baterku. nakonies com zavolal kamosovi a ten mi poradil klepnut po startery... Tak som podrzal klucik ako ked startujem a kamos jemne tukol po startery a bolo po probleme... takze zatial so sebou preventivne nosim kladivko a vzdy jedneho spolujazdca PS: keby niektouvazoval o novom startery tak 10000sk a repasovany cca 6500sk. staci koupit nove uhliky asi za 350Kc a vymenit je, vycistit take komutator a pak zas toci jako divej uz mne to taky potkalo po cca 300 000km [upravil dne 17/9/08 Ferry] [upravil dne 17/9/08 Ferry] Citovat
vdacny Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: vdacny aj mne sa to stalo. akurat som sa vracal z dovolenky a jebs ho na benzinke ani strk... a to som kupoval novu baterku. nakonies com zavolal kamosovi a ten mi poradil klepnut po startery... Tak som podrzal klucik ako ked startujem a kamos jemne tukol po startery a bolo po probleme... takze zatial so sebou preventivne nosim kladivko a vzdy jedneho spolujazdca PS: keby niektouvazoval o novom startery tak 10000sk a repasovany cca 6500sk. staci koupit nove uhliky asi za 350Kc a vymenit je, vycistit take komutator a pak zas toci jako divej uz mne to taky potkalo po cca 300 000km [upravil dne 17/9/08 Ferry] [upravil dne 17/9/08 Ferry] ferry: presne tento odkaz som hladal, dikes... Citovat
vdacny Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 tak som to skusal, ale dostal som sa iba k tomu ze som dal dole tu ciernu vec na vzduch a vymontoval jednu sroubu ktora drzala kostu. Ferry, ten prvy obrazok (fotka po odmontovani vzduchoveho filtra), co si tam daval este dole??? alebo kadial si vytiahol ten starter??? vrchom normalne? lebo mne sa tam videlo malo miesta a tie kable (v ciernych chranicoch) su tam dost nasponovane a nedaju sa mi dat nabok. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 startér jsem sundával dolů u OK406 sundal ten box na filtr povolil a sundal levý držák u startéru pak šrouby co drží samotný startér,psal o tom někde i Ferry ,protože jsem se ptal jak na to Šlo to docela ale prostě chce to šikovný ručičky a taky nářadí.Hlavně odpojit přívodní kabely ke startéru .Zespoda jsme nedělali nic vše jsme brali horem.Foto nemám a OK406 neměl foták jinak obr [upravil dne 3/10/08 honza406] Citovat
vdacny Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 ja som sa dostal az sem http://img527.imageshack.us/my.php?image=vdacnyti7.jpg ps:rucicky sikovne su, len keby som sa nebal ze nieco poseriem, hadiciek plno naokolo.... odpojim, vytecie a som v pecku. [upravil dne 3.10.2008 vdacny] Citovat
Guest servisman Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 mrkni jsem snad pomůže jinak hadice jsme neodpojovali žádné. Citovat
Ferry Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 na 1.8 16V je mista jeste dost, ja sundaval airbox a jeho drzak, pak teleso klapky sani a pak uz byl pristup v pohode. Chce to kvalitni imbus nastavec 8mm k povoleni tech trech sroubu co jsou skrz prirubu prevodovky, pak uz jde vse hladce [upravil dne 3/10/08 Ferry] Citovat
vdacny Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 ten odkaz mi vyzsie ponukol aj ferry, a prave od neho som sa odrazal . a on tam ma odpojenu hadicku a nieco(v cervenom kruhu). a pokial sa jedna o srouby co drzia starter, tak o ktorych viem su tie v zelenom kruzku. o tom levom drzaku som nevedel, da sa k nemu dostat lahko? mohol by si mi naznacit do toho obr de su tie srouby? nech mam pokope co najviac info, aby som zasa neskoncil pri odmontovani dvach casti Citovat
vdacny Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Ferry na 1.8 16V je mista jeste dost, ja sundaval airbox a jeho drzak, pak teleso klapky sani a pak uz byl pristup v pohode. Chce to kvalitni imbus nastavec 8mm k povoleni tech trech sroubu co jsou skrz prirubu prevodovky, pak uz jde vse hladce [upravil dne 3/10/08 Ferry] ferry: mohol by si mi vyznacit na fotke co je to teleso klapky sani?, lebo airbox som mal aj ja dole Citovat
Ferry Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: vdacny Původně zaslal: Ferry na 1.8 16V je mista jeste dost, ja sundaval airbox a jeho drzak, pak teleso klapky sani a pak uz byl pristup v pohode. Chce to kvalitni imbus nastavec 8mm k povoleni tech trech sroubu co jsou skrz prirubu prevodovky, pak uz jde vse hladce [upravil dne 3/10/08 Ferry] ferry: mohol by si mi vyznacit na fotke co je to teleso klapky sani?, lebo airbox som mal aj ja dole no na fotce ne, pac nemam ted v pocitaci zadnej editacni program, ale teleso klapky sani je na trech imbusech 6mm prisroubovane k tem \"parohum\" sani co vedou k jednotlivym valcum. Klapka ma na sobe cerne kolecko do ktereho vede lanko plynoveho pedalu ( na prvni fotce v tom odkazu, uplne vlevo uprostred, na treti fotce vlevo nahore uz je videt dira do sani po sundani telesa klapky ) jinak teda ja tam zadny drzak starteru nemam, u mne je prisroubovan jen za prirubu k prevodovce trema srouby a z leve strany starteru jsou jen pripojene kabely [upravil dne 3/10/08 Ferry] Citovat
vdacny Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: vdacny Původně zaslal: Ferry na 1.8 16V je mista jeste dost, ja sundaval airbox a jeho drzak, pak teleso klapky sani a pak uz byl pristup v pohode. Chce to kvalitni imbus nastavec 8mm k povoleni tech trech sroubu co jsou skrz prirubu prevodovky, pak uz jde vse hladce [upravil dne 3/10/08 Ferry] ferry: mohol by si mi vyznacit na fotke co je to teleso klapky sani?, lebo airbox som mal aj ja dole no na fotce ne, pac nemam ted v pocitaci zadnej editacni program, ale teleso klapky sani je na trech imbusech 6mm prisroubovane k tem \"parohum\" sani co vedou k jednotlivym valcum. Klapka ma na sobe cerne kolecko do ktereho vede lanko plynoveho pedalu myslis cele toto? http://img528.imageshack.us/my.php?image=ferry2ai2.jpg Citovat
Ferry Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: vdacny Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: vdacny Původně zaslal: Ferry na 1.8 16V je mista jeste dost, ja sundaval airbox a jeho drzak, pak teleso klapky sani a pak uz byl pristup v pohode. Chce to kvalitni imbus nastavec 8mm k povoleni tech trech sroubu co jsou skrz prirubu prevodovky, pak uz jde vse hladce [upravil dne 3/10/08 Ferry] ferry: mohol by si mi vyznacit na fotke co je to teleso klapky sani?, lebo airbox som mal aj ja dole no na fotce ne, pac nemam ted v pocitaci zadnej editacni program, ale teleso klapky sani je na trech imbusech 6mm prisroubovane k tem \"parohum\" sani co vedou k jednotlivym valcum. Klapka ma na sobe cerne kolecko do ktereho vede lanko plynoveho pedalu myslis cele toto? http://img528.imageshack.us/my.php?image=ferry2ai2.jpg jj cele toto jsem sundal, tri srouby, je treba dat pri sundavani pozor akorat na to papirove tesneni pod tim, aby se nepretrhlo Citovat
Guest servisman Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 přesně to myslí,ale já to nesundával.Třeba by to šlo i pak líp Citovat
vdacny Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 přesně to myslí,ale já to nesundával.Třeba by to šlo i pak líp honzo, breaky tam maju mozno viacej priestoru, alebo zase je mozne ze ja mam hrube ruky a slaby zrak a slabe nervy , ale ta klapka sania mi tam vadi jak svina..... dam ju dole a bude... Ferry: este nieco: mam si davat na nieco pozor ked budem tu klapku davat dole??? nic nevytecie? alebo nic sa nezavzdusni??? PLS. nezabudni na nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.