Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po odpojení a znovu připojení baterie, mi přestalo fungovat dálkové ovládání (klíček). Prý se to musí opět nějak aktivovat, nevíte prosím někdo, jak?. Dík

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: petapa1

po odpojení a znovu připojení baterie, mi přestalo fungovat dálkové ovládání (klíček). Prý se to musí opět nějak aktivovat, nevíte prosím někdo, jak?. Dík

a co za auto???:aut

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: petapa1

a co za auto???:aut

406 combi 2Hdi

dělal jsem to podle toho návodu, co je tu odkaz, ale nejde to

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Tak zkus ještě tady jestli na něco nenarazíš,mě se už neska nechce číst

Nikde jsem nic nenašel a ten návod nahoře mi nefunguje, tak to bude asi servis ach jo

Odesláno

Nějaký nový nápad na můj problém. Ještě k tomu návodu, co je na začátku. Tam je popisováno jedno tlačítko na lkíčku. Já tam mám dvě, jedno na zamykání a jedno na odemykání.

Odesláno
Původně zaslal: gerii

mám orig planet nakodovat není problém, pošli přesně typ auta a možmá to půjde i bez diag..

Já se přidám PEUGEOT 3CRHYB, VIN VFCRHYB82115726

Co se s tím dá prosím tě dělat ?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: gerii

mám orig planet nakodovat není problém, pošli přesně typ auta a možmá to půjde i bez diag..

už si to zjistil?:myslim

???

[upravil dne 26.8.2008 petapa1]

Odesláno

HM, tak bez odezvy, no zítra jsem objednaný v servisu, tak dám echo jek jsem dopadl, ale ten týpek za pultem povídal, že to chce nakódovat přes diagnostiku a pokud nic jiného, tak 300 kč to zpraví.:papa

Odesláno
Původně zaslal: yaris1

HM, tak bez odezvy, no zítra jsem objednaný v servisu, tak dám echo jek jsem dopadl, ale ten týpek za pultem povídal, že to chce nakódovat přes diagnostiku a pokud nic jiného, tak 300 kč to zpraví.:papa

dej vědět, jak jsi dopadl. Ještě mi v noci poslal kámoš sms, že mám vydělat baterku z klíčku a potom to zkusit znovu aktivovat, tak uvidím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...