McBen Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Mám v úmyslu udělat něco s podvozkem na mé 405 (je to ta upravená z článku). Vím co použít (Koni + HR), ale chtěl bych se zeptat, kolik by výměna stála a hlavně, jak problematická je úprava zadní torzky. Předpokládám, že předek je rutina, ale s tou torzkou mám strach, aby se to celý vzadu nerozes.....Jaké jsou možné komplikace? Citovat
Rebik Odesláno 18. březen 2004 Odesláno 18. březen 2004 Jaký článek? Tohle není na fórum, měl by jses stavit nebo aspoň zavolat,nejlépe a? to vidíme. Nebudu jsem psát nějaké odhady cen prací, aby mi to někdo předhazoval za půl roku, když cenu u trochu jiné práce bude jiná. S torzskou není komplikace žádná, ale nedělali bychom to sólo, jedině i s ložiskama z. nápravy, je to na půl stejná práce a to se týká i vepředu uložení tlumičů. Citovat
McBen Odesláno 19. březen 2004 Autor Odesláno 19. březen 2004 Článek tady na těchto stránkách, kapitola tuning. Jinak chápu, nejlepší je to probrat osobně. Chtěl bych se zastavit na to posezení u vás, tuším 3.dubna. Tak jestli dorazím (snad to vyjde), budem se už moct bavit konkrétně. Zatím díky za předešlou odpověď. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.