G.Rast Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 Peugeotik 307 - jojo... jenže já viděl na vlastní oko, jak u té mé 307 technik namačkal 28000 km když zjistil, že jsem si sám vyměnil olej a už něco najel. Jenže jsem se ho, já vůl nezeptal, jak to udělal a teď se mi tam nechce za ním jezdit. Ale jde to !!! takže těch fíglíků tady asi pár je. [upravil dne 23/12/08 G.Rast] Citovat
jiri_lorencik Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Měl bych dotaz trochu mimo, ale sem se to také bude hodit. Mám problém se světlama. Nemám nastavené automatické zapínání světel (minimálně při koupi auta to nebylo nastavené), ale.. Při startování se mi někdy rozsvítí potkávací světla. Když mám takto rozsvícené, nejdou ale blinkry. Musím pak přepínač světel otočit do polohy potkávacích světel, aby šli i blinkry. Při vypínání světel mám zase opačný problém, ať kroutím jak kroutím, světla se nechtějí vypnout, je to tak jednou za 30 otočení. Když vypnu motor, tak světla svítí stále, vypnou se teprve potom, co vytáhnu klíče ze zapalování. Když potom otevřu dveře, tak auto hlásí pípáním, že mám rozsvícená světla, i když již nesvítí. Otravující nakonec je to, že se po čase hodí auto do economy modu a ja pak musím auto otevírat klíčem, dálkové otevírání nejde. Nesetkal se někdo s tímto problémem, páčky na ovládání se mi měnit nechce, ale jestli je to v nich, nemá někdo tip jak je případně poopravit? Nechce se mě je zatím tak moc měnit, když na blinkry fungujou správně. Díky za rady Citovat
JohnGin Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 myslím, že to bude tou páčkou, hodně odcházej a jsou pekelně drahý, zkus pročíst tohle téma Citovat
jiri_lorencik Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Tak jsem se tam dočetl, že někdo měl podobný problém, ale odpověď nedostal Mě se to chování zdá stejně ale divné, ten přepínač světel i krásně cvaká, kontakt tam bude, ale asi pernamentní, nebo já nevím, co se u toho děje. Taky se mě občas stává, že když ty světla konečně vypnu a přidám trochu plynu, tak se zase rozsvítí.... Není spíš něco blbě v tom jejich SW? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.