Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Slyšel jsem, že se dají letos čekat fronty na Kalotině, kvůli zvýšeným kontrolám projíždějících bojovníků Islámského státu do Sýrie.

Odesláno

Bulharsko jako moře a tak mě neláká, ale ta cesta ano. Je to dobrodrůžo. To vám závidím. Asi příští rok dáme takhle Řecko

Odesláno

Na Macedonskych hraniciach som ja osobne mal najmensi problem. Najhorsi boli madari a greci. Dnes som zachytil ze nova grecka vlada chce zrusit all inclusive v hoteloch. Nie zeby sa ma to tykalo ale myslim ze tych zmien bude viac .

Odesláno

Půjčím si obytňák a procestuji Řecké historické památky. To je můj sen.

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Ladman mas nejake nove info?ja zacinam studovat aj cestu cez Rumunsko tento rok maju zasa otvorit

nejake kusky dialnic,dost sa bojim tych navalov turkov na hraniciach.

www.130km.ro

Odesláno (upraveno)

Jsem na tom podobně, taky si Rumunsko nechávám v záloze. Zejména kvůli politické situaci v Makedonii, už dnes prý srbská vláda doporučuje svým občanům cestovat do Řecka raději přes Bulharsko... Jinak občas koukám na server http://diskuze.recko-autem.cz/, ty mají s náma společnou cestu až k Niši a dost se tam dá zjistit. Ti se chystají v případě zhoršení situace v Makedonii cestovat do Řecka právě přes BG. A pochopitelně to nebude jen pár Čechů a srbský lufťáci, ale veškerej tranzit včetně kamionů ze západní Evropy půjde přes Kalotinu. Rumuni staví dálnice jako diví, koukni na mapy Google, tam by měl být aktuální stav. Blbý je, že nejsou oni ani Bulhaři zatím v Schengenu, takže v Nadlacu prý také bývají fronty na hranicích. Když NATO bombardovalo Srbsko, tak Turci jezdili taky přes Rumunsko, takže je otázka jestli si pomůžem... Já Rumunskem jel  jednou při cestě zpět (před sedmi lety) trasou Ruse/Giorgiu-Bukurešť-Pitešť-Ramnicu Valcea-Sibiu-Nadlac. Tehdy ze Sibiu do Nadlacu nevedl ani metr dálnice. Nejhorší úsek je mezi Ramnicu Valce a Piteští, samá serpentina a krpál. Dnes už bych nejel z Bukurešti na Giorgiu, ale na Costantu, pěkně po dálnici až k moři a pak po čtyrproudovce na jih k BG hranicím. Zatím to nechávám otevřené, jinak maďarskej dálniční kupon už mám koupen :-)

Upraveno uživatelem Ladman

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...