Ladman Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Přes Bački Vinogrady už ale nejedu, vloni mi to stačilo (2h čekání). Opět stará dobrá Tompa. Citovat
Martin 1981 Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 ako je ta Tompa otvorena stale alebo je nejako obmedzena Citovat
Martin 1981 Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 super,ja pojdem v nedelu tak sa rozhodnem po ceste kadial pojdem,podlo toho aka bude premavka pracujucich turkov Citovat
Ladman Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Slyšel jsem, že se dají letos čekat fronty na Kalotině, kvůli zvýšeným kontrolám projíždějících bojovníků Islámského státu do Sýrie. Citovat
Martin 1981 Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 no vyborne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a ako je to s dialnicnymi znamkami na hraniciach zrejme tiez bude treba na ne cakat ci tam nieje problem? Citovat
Ladman Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Zajdi na Shellku na Kalotině. Tam je kupuji já. Před pár lety ale nikde nebyly a kupoval jsem je až v Sofii. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Bulharsko jako moře a tak mě neláká, ale ta cesta ano. Je to dobrodrůžo. To vám závidím. Asi příští rok dáme takhle Řecko Citovat
Martin 1981 Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 aj ja som pozeral grecko na vzdialenost to mam cca na rovna na chalkidiki ako do BG,Ale odradili ma hranice na vyse v macedonsku Citovat
dusan2 Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 Na Macedonskych hraniciach som ja osobne mal najmensi problem. Najhorsi boli madari a greci. Dnes som zachytil ze nova grecka vlada chce zrusit all inclusive v hoteloch. Nie zeby sa ma to tykalo ale myslim ze tych zmien bude viac . Citovat
MotoMoto Odesláno 29. leden 2015 Odesláno 29. leden 2015 Půjčím si obytňák a procestuji Řecké historické památky. To je můj sen. Citovat
Ladman Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 to Martin 1981: tak jedem den před tebou (sobota 11. 7.) do Lozence, hotel Luxor http://www.luxor-lozenets.com/index/index/lang/en Citovat
Martin 1981 Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 to Martin 1981: tak jedem den před tebou (sobota 11. 7.) do Lozence, hotel Luxor http://www.luxor-lozenets.com/index/index/lang/en skoda tesne,nejako sme to mohli spojit,mi mame ubytovanie od 13.7.tak pojdeme v nedelu,ak budem potrebovat nejake info napisem sem Citovat
Martin 1981 Odesláno 28. květen 2015 Odesláno 28. květen 2015 Ladman mas nejake nove info?ja zacinam studovat aj cestu cez Rumunsko tento rok maju zasa otvorit nejake kusky dialnic,dost sa bojim tych navalov turkov na hraniciach. www.130km.ro Citovat
Ladman Odesláno 28. květen 2015 Odesláno 28. květen 2015 (upraveno) Jsem na tom podobně, taky si Rumunsko nechávám v záloze. Zejména kvůli politické situaci v Makedonii, už dnes prý srbská vláda doporučuje svým občanům cestovat do Řecka raději přes Bulharsko... Jinak občas koukám na server http://diskuze.recko-autem.cz/, ty mají s náma společnou cestu až k Niši a dost se tam dá zjistit. Ti se chystají v případě zhoršení situace v Makedonii cestovat do Řecka právě přes BG. A pochopitelně to nebude jen pár Čechů a srbský lufťáci, ale veškerej tranzit včetně kamionů ze západní Evropy půjde přes Kalotinu. Rumuni staví dálnice jako diví, koukni na mapy Google, tam by měl být aktuální stav. Blbý je, že nejsou oni ani Bulhaři zatím v Schengenu, takže v Nadlacu prý také bývají fronty na hranicích. Když NATO bombardovalo Srbsko, tak Turci jezdili taky přes Rumunsko, takže je otázka jestli si pomůžem... Já Rumunskem jel jednou při cestě zpět (před sedmi lety) trasou Ruse/Giorgiu-Bukurešť-Pitešť-Ramnicu Valcea-Sibiu-Nadlac. Tehdy ze Sibiu do Nadlacu nevedl ani metr dálnice. Nejhorší úsek je mezi Ramnicu Valce a Piteští, samá serpentina a krpál. Dnes už bych nejel z Bukurešti na Giorgiu, ale na Costantu, pěkně po dálnici až k moři a pak po čtyrproudovce na jih k BG hranicím. Zatím to nechávám otevřené, jinak maďarskej dálniční kupon už mám koupen :-) Upraveno 28. květen 2015 uživatelem Ladman Citovat
Martin 1981 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 (upraveno) na Constancu je to este plus cca 150km Upraveno 31. květen 2015 uživatelem Martin 1981 Citovat
Ladman Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Ale jedeš po dálnici a pak skoro až k BG hranici vede čtyrproudovka... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.