Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všechny borce, co vlastní vůz peugeot 106, mám k vám prosbu, potreboval bych sehnat mlhovky do předního nárazníku, ty kulaté na verzi sport. Nemáte je nekdo na prodej, nemusí být originál, muze být cokoliv co tam pasuje, hlavne at nejsou prázdné díry:), díky

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Je mozne,ze muzu mit misto tech mlhovek dalkove?Vypadaji uplne jak origos mlhovky ale sviti do dalky.Myslite ze udelani z mlhovky dalkove,staci jen vymena zarovky nebo celeho svetla?

Odesláno
Původně zaslal: jan07

Je mozne,ze muzu mit misto tech mlhovek dalkove?Vypadaji uplne jak origos mlhovky ale sviti do dalky.Myslite ze udelani z mlhovky dalkove,staci jen vymena zarovky nebo celeho svetla?

no je to origo ty dálkové. mlhovky mají matné sklo a přídavné dálky čiré:)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: kujon106

Nou, všechny s16 to měly jako dálkové :-)

A 1.4 Sport??

To nevim, ale mrkni na jejich skla a zjistíš to hned ;)

Odesláno

Ma 106 1.4 sport a když jsem ho koupil tak jsem taky hledal, kde se ty \"mlhovky\" zapínají, protože na páčce světel byly jen zadní. Chvíli mi to trvalo než mi došlo, že to jsou přídavná dálková světla :mad: za pínají se zároveň s dálkami. :potlesk. BTW mají čitá skla

Odesláno

tak konecne jsem nahodil moje nevé přídavna svetla do nárazníku, sehnal jsem je se stestím z jedné bouracky za 700Kč obe dve, originál dálky Valeo, to je myslím slusna cena, na internetu totiz stojí myslím 3000 za kus

Odesláno
Původně zaslal: Ondřík106s

tak konecne jsem nahodil moje nevé přídavna svetla do nárazníku, sehnal jsem je se stestím z jedné bouracky za 700Kč obe dve, originál dálky Valeo, to je myslím slusna cena, na internetu totiz stojí myslím 3000 za kus

tak sem pak hod foto?

Odesláno

Á Spiral ještě žije:D:D

Měl bych na tebe prosbu:papa Chci kupovat patnáctky a nemam si je kde zkusit. Nebylo by možný, až bude trochu sucho, to zkusit u tebe?:aut:D Mám to k tobě asi nejblíž;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...