automale Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Nazdar. Chcem vediet vaz nazor na tuto 205. Je na predaj a mam zaujem. Je vazne pekna ale nieco sa mi na nej nezda. stara zalezitost [upravil dne 21.9.2008 automale] Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Nevím,co se ti nezdá.Je to složená 205 --ale to je normální--dal si tam,co se mu líbí. Vnitřek a palubka z Gti,volant nééé,motor má už novou vývěvu,což je super. Musíš to prolézt sám,jestli je plno věcí nových--jak je psáno??? Cena 30 000czk--nooo dost teda [upravil dne 8/8/08 ozzy1956] Citovat
Majar Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Hezké ale za ty peníze bych to prolezl po šroubku jestli to stojí za to!!?:papa Citovat
Vertex Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Buď si s tím dal hafo práce, protože přehodit interiér dejme tomu, ale ještě dávat GTI lemy na normál kastli, to už by se třeba mě osobně nechtělo, nebo je to GTI s naftovým motorem, jelikož má i vzadu označení GTI. Zas na druhou stranu je auto dost vysoko, GTI má podvozek nízkej. Za 30 tis. českejch je to docela raketa, ale tak je to mazel. Jak říkají ostatní, chce to projít a to důkladně Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Vertex Buď si s tím dal hafo práce, protože přehodit interiér dejme tomu, ale ještě dávat GTI lemy na normál kastli, to už by se třeba mě osobně nechtělo, nebo je to GTI s naftovým motorem, jelikož má i vzadu označení GTI. Zas na druhou stranu je auto dost vysoko, GTI má podvozek nízkej. Za 30 tis. českejch je to docela raketa, ale tak je to mazel. Jak říkají ostatní, chce to projít a to důkladně Taky sem si říkal:původnímu majiteli se líbila205GTi,ale už néé cena jejího provozu. Tak na D dal z GTi vše,co sehnal.A ty le- my-ti kluci to perou trhacíma nýtama-je to na autě za hoďku:D Ale jak píšeš,je to vysoké--základ je diesel a motor suchý shora Citovat
automale Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 ok ok diky vsetkym. ja mam z toho pocit ze je to Gti do ktoreho dal diesel. ale veeelmi sa mi paci. takze ho asi pojdem omrknut. Inac - keby tam bol dany dieslovy motor ked tam predtym bol benzim robilo by to nejaky problem - celkovo chovanie auta a pri STK? Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: automale ok ok diky vsetkym. ja mam z toho pocit ze je to Gti do ktoreho dal diesel. ale veeelmi sa mi paci. takze ho asi pojdem omrknut. Inac - keby tam bol dany dieslovy motor ked tam predtym bol benzim robilo by to nejaky problem - celkovo chovanie auta a pri STK? Vem si pokud možno někoho,kdo 205ku trochu zná. GTi má jiné nápravy,brzdy,poznat to jde hned.Ale myslíme si z fotek,že je to normální 205 Diesel a je načančaná,aby vypadala jako GTi. Dobře to prolez! Citovat
automale Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 takze volal som majitelovi - je tam menena karoseria. mozu stym byt nejake problemi? ako to je s cislom kasne v TP??? Citovat
marisw Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 ak bola robena legalna prestavba, tak tam problem nebude.... Původně zaslal: automale takze volal som majitelovi - je tam menena karoseria. mozu stym byt nejake problemi? ako to je s cislom kasne v TP??? Citovat
automale Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 noo bol som sa nan pozriet ale sam takze neviem no : pod hlavou motora je trosicka oleja inak vyzeral sucho, karoseriu menil preto lebo ho bural v predu vlavo, vymenu robil jeho otec a aj to striekal, cislo karoserie bolo trosku prebrusene vraj preto lebo ho prestriekal, cislo na stitku aj na karoserii sedi s technicakom, vnutri je odcereny plast pod ovladanim ventilacie, vraj ta druha karoseria bola tuknuta pri smerovke pri parkovani, riadenie na mieste islo doost tazko - neviem ci je to normalne pri tychto motoroch, vraj bolo pravidelne starane, motor chytil hned ale mal uz 70 stupnov tak nefim. nejake rady? Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Ten volant jde opravdu těžko na dýzlu,když nemá servo.To,že byl motor teplý,když jsi přišel,se mi nelíbí. Zkus domluvit,že si ho necháš na zkušební dobu--samozřejmě napsat vše do smlouvy. Čalounění není problém--nové to auto není.... Citovat
automale Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 o calunenie nejde - kozenne sedadla su v uzasnom stame ide o ten styk plastov pri tych kruhovych ovladatkach ventilacie, tie su voci sebe posunute - ci to neni havariou napr? hej a teply bol preto lebo to mam do jeho bydliska trochu dalej a on pracuje pobliz tak prisiel na aute. vyzera seriozne ale to bude mozno tym ze je predajcom aut / ten peugeot je ale jeho vlasny - vraj si kupil druhe tak ho predava/ ako ono vyzera krasne ale aby to nebola nacancana kocka po nejakej havarii [upravil dne 9.8.2008 automale] Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Kdysi jsem domlouval koupi auta od soukromníka tak--na týden si ho půjčím a potom řeknu,zda si ho vemu--když ho brát nebudu,dostaneš např.2000.-kč za půjčení--a hned sem mu 2000 dal.Po týdnu doplatil zbytek a čus.Většinou sem se domluvil (auta za 20--30 tisíc) a někdy taky néé. Citovat
automale Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 a to domace lakovanie - mam sa toho bat alebo nie? inac vlasne aj ked - ked tvrdi ze sa on staral ukazal mi zosit kde mal napisane co do toho kupoval .... tvrdi ze prestavba je legalna - cisla na koreserii sedeli - emisna je az do 2010, stk ma este rok , mam sa toho bat kupit ho alebo nie? Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Tak samozřejmě ten domácí lak nebude to,co vypalovaná barva v peci....od lakýrníka.Ale zase--za ty peníze nelze koupit dokonalé auto. Papírové věci kolem auta zkontroluj pečlivě,domluv a písemně potvrď pokud možno záruku--když prodává auta--a koupi si musíš rozhodnout sám. Vždycky přitom říkám:kontroluj,zkoušej,prověřuj--jak dáš peníze z ruky,je konec. Citovat
automale Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 ok dik moc, teraz nemam cas jazdit takze skusim sa snim dohodnut a dat do zmluvy zarucnu dobu Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Mně se to auto vzhledově celkem líbí, je otázka, co Ty od auta za 30 000,- Kč požaduješ. Kastle vypadá, že by měla pár roků hezká vydržet, motor 1,9 D je jeden z nejlepších motorů, který Peugeot vymyslel (jednoduchý, malá spotřeba, levné díly) - takže na naučení se jezdit bych to bral jako ideál. Citovat
automale Odesláno 9. srpen 2008 Autor Odesláno 9. srpen 2008 co cakam? auto co ma za male peniaze bez problemov par rokov povozi po republike..... to je vsetko Citovat
ozzy56 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Mně se to auto vzhledově celkem líbí, je otázka, co Ty od auta za 30 000,- Kč požaduješ. Kastle vypadá, že by měla pár roků hezká vydržet, motor 1,9 D je jeden z nejlepších motorů, který Peugeot vymyslel (jednoduchý, malá spotřeba, levné díly) - takže na naučení se jezdit bych to bral jako ideál. Je tam dokonce 1.8 D--nový model s vývěvou na konci vačky--velká výhoda oproti starému modelu Citovat
automale Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 taakze uz ho predal skoda. asi som moc dlho rozmyslal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.