Raky Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 dik uz je mi to jasne akurat neviete mi povedat kolko bude stat nakodovanie ked tu kartu nemem pripadne vyziadanie novej karty [upravil dne 25/11/09 Raky] Citovat
mirec307break Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 nová karta v Peugeote asi 5 eur. Ale nakodovanie neviem. Citovat
Raky Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 tak a je tu diky vsetkym:roker:super Citovat
Brandy20 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Chcem sa spýtat, tie kluce co ste si objednavali tu na fore, daju sa v pohode nakodovat??? a planzetu do nich , neda sa niekde zohnat? Nakolko mam uz len jeden kluc, tak to musim vyriesit Citovat
pkr Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: Brandy20 Chcem sa spýtat, tie kluce co ste si objednavali tu na fore, daju sa v pohode nakodovat??? a planzetu do nich , neda sa niekde zohnat? Nakolko mam uz len jeden kluc, tak to musim vyriesit Tady třeba planžety nabízejí.Stačí jen trochu hledat,je to o několik vláken níž.Výmena obalu na kluč. http://key4car.cz/menu/klice-a-dalkove-ovladani/peugeot Citovat
HonzaZ Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Už jsem to tu někde psal. Objednal jsem si od této firmy http://key4car.cz/menu/klice-a-dalkove-ovladani/peugeot klíč na zkoušku. má nevybroušenou planžetu, ale těleso klíče je větší než origo a dost špatně do něj jde tišťák. Jenom jsem to zkoušel přiložit a bude potřeba úpravy. Snad to půjde. Mám zatím klíče v pohodě a tak to zatím neřeším. Jinak tady se to řešilo Citovat
Brandy20 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 No ale ja chce kompletne cely novy kluc, to co ponukaju na tej stranke, tak to ma vide aj v Peugeote. V peugeote to vide cca 145€ aj s nakodovanim Citovat
Brandy20 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 aj to skusim, ale ja som chcel hlavne zistit, ci ten kluc, ktory tu predaval 1lolalola1 sa da v pohode naprogramovat. Lebo ja by som chcel kupit od neho kluc, zohnat niekde planzetu, dat ju nabrusit, a potom je tu jedna firma( uz je tu spominana) kotora dokaze za 20€ kluc naprogramovat, tak, ze budu akttualne kluce aktivne a ostatne sa vymazu, teda aj poskodeny, strateny. Robia aj planzety, ta ale u nich stoji 23€, a aj cele kluce, ale to vide s dialkovym 135€ a bez 70€ [upravil dne 9/1/10 Brandy20] Citovat
Dave_k Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Nakódování (přihlášení klíče nebo výmaz)Ti udělá každej s diagnostikou planet 2000. Jen musíš znát 4místnej kód pro přístup do imobilizéru a pokud ten nemáš tak Ti ho podle VIN vystaví v peugeotu novej. V CZ stojí 79,-. [upravil dne 9/1/10 Dave_k] Citovat
Brandy20 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 tak ako som pochopil, staci zohnat kluc( ci novy, alebo stary s elektronikou) zohnat planzetu, dat vybrusit, dat to do kopy, nakodovat, alebo prekodvat podla toho cisla na karticke a cez diagnostiku ho prihlasit a druhe vymazat a vsetko by malo slapat. Podla tohoto bude fungovat aj central auta? Niektori tu mali s tým nejake problemy? A co ma zujima najviac, ako sa koduje ten kluc, cez co? to sa robi csetko cez diagnostiku? Ak ano takuz na nu setrim :-) [upravil dne 9/1/10 Brandy20] [upravil dne 9/1/10 Brandy20] Citovat
pkr Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Původně zaslal: Brandy20 tak ako som pochopil, staci zohnat kluc( ci novy, alebo stary s elektronikou) zohnat planzetu, dat vybrusit, dat to do kopy, nakodovat, alebo prekodvat podla toho cisla na karticke a cez diagnostiku ho prihlasit a druhe vymazat a vsetko by malo slapat. Podla tohoto bude fungovat aj central auta? Niektori tu mali s tým nejake problemy? A co ma zujima najviac, ako sa koduje ten kluc, cez co? to sa robi csetko cez diagnostiku? Ak ano takuz na nu setrim :-) [upravil dne 9/1/10 Brandy20] [upravil dne 9/1/10 Brandy20] V tom odkazu,co jsem dal o několik příspěvků výš nabízejí planžetu za 50,00Kč.Takže i s poštou tě to vyjde o hodně míň,než si tu psal. Pokud Ti 1lolalola1 pošle klíč,tak v něm bude i elektronika s baterkou.A podle mně se nijak programovat nemusí(sám jsem to však nezkoušel).Jen se přihlásí přes diagnostiku k příslušnému autu.A na to,abys to mohl přihlásit,potřebuješ právě ten čtyřmístný kód. Citovat
Dave_k Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Elektronika s imo nemá nic společnýho. Pro imo je v klíči chip, kterej snímá transpondér na spínačce, pošle info do BSI a ta vyhodnotí jestli je ten chip v ní nahranej nebo ne a podle toho dá pokyn nastartovat ŘJ. Elektronika v klíči se stará jen o centrál a to se už páruje jinak s autem, ale i utoho je tuším potřeba mít klíč s přihlášeným chipem imo v BSI. Takže když koupíš jinej klíč, necháš vybrousit planžetu podle svýho auta tak musíš na dia kvůli přihlášení chipu do BSI (potřebuješ i ten 4místnej kód) a na spárování elektroniky v klíči s centrálem už potom dia nepotřebuješ. Citovat
Brandy20 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Dakujem Vam za odpovede, chcel som len vediet, ci sa oplati kupit kluc od ineho ako je Peuget, lebo vsade mi povedia nieco ine, ci sukormnik, ci peugeot, ci tu :-)Tak som to chcel trosku upresnit. Citovat
Dave_k Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 No tu elektroniku na centrál koupíš jen v origo klíči peugeot. Citovat
pkr Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 1lolalola1 je prodával kolem 400,-Kč komplet.Jen se vymění planžeta.Sám jsem u něj kupoval dva. [upravil dne 9.1.10 pkr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.