Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Skús trochu zkosiť (obrúsiť) hrahy na tom kolíku a prípadne ho jemne naklepať. Otvor v novej planžete máš dostatočne veľký aby ti vošiel kolík?

Odesláno

Otvor se zda byt trochu vetsi i prumer toho trnu na novym. Zkusim dat trn ze staryho klice a zkusim ho tedy trosku obrousit. Manipulace s tim nic moc teda.

Odesláno

Klíčová služba to asi vyřeší, nemám svěrák a dělá se to fakt blbě. Díky

Odesláno

Tak ani v klíčové službě nebyli schopni tam ten trn dát. Tak jsem si nechal vyfrézovat novou planžetu co byla u nového obalu a mám konečně nový klíč. Dohromady obal 400, vyfrézování planžety 200 a baterie 50. Díky za všechny rady.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Ahoj.Mne sa podarilo poškodiť kluč pri vymene baterie nakolko povodný majitel vymenil obal /baterie na plošaku za bateriu v obale/a pri stlačení obalu mi odlomilo tu sučiastku v kružku.Samozrejme sa to stratilo. Vyšlo by ma lacnejšie to len preletovať z ineho kluča je to len sučiastka len neviem presne hodnoty čo to presne je.Takže ak ma niekto tu elektroniku ktora mu nefunguje a leži mu to len kdesi v skrinke tak odkupim.Musi ale byť presne taka ako je na obrazku.Može byť aj časť plošneho spoja kde tá sučiastka je.

post-9873-0-11092100-1437671714_thumb.jp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...