Judes Odesláno 6. říjen 2014 Odesláno 6. říjen 2014 Skús trochu zkosiť (obrúsiť) hrahy na tom kolíku a prípadne ho jemne naklepať. Otvor v novej planžete máš dostatočne veľký aby ti vošiel kolík? Citovat
Guest pecuch Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Otvor se zda byt trochu vetsi i prumer toho trnu na novym. Zkusim dat trn ze staryho klice a zkusim ho tedy trosku obrousit. Manipulace s tim nic moc teda. Citovat
Judes Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Alebo ho zober do kľúčovej služby a tam ti ho nasadia. Citovat
Guest pecuch Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Klíčová služba to asi vyřeší, nemám svěrák a dělá se to fakt blbě. Díky Citovat
Guest pecuch Odesláno 7. říjen 2014 Odesláno 7. říjen 2014 Tak ani v klíčové službě nebyli schopni tam ten trn dát. Tak jsem si nechal vyfrézovat novou planžetu co byla u nového obalu a mám konečně nový klíč. Dohromady obal 400, vyfrézování planžety 200 a baterie 50. Díky za všechny rady. Citovat
tonottt Odesláno 23. červenec 2015 Odesláno 23. červenec 2015 Ahoj.Mne sa podarilo poškodiť kluč pri vymene baterie nakolko povodný majitel vymenil obal /baterie na plošaku za bateriu v obale/a pri stlačení obalu mi odlomilo tu sučiastku v kružku.Samozrejme sa to stratilo. Vyšlo by ma lacnejšie to len preletovať z ineho kluča je to len sučiastka len neviem presne hodnoty čo to presne je.Takže ak ma niekto tu elektroniku ktora mu nefunguje a leži mu to len kdesi v skrinke tak odkupim.Musi ale byť presne taka ako je na obrazku.Može byť aj časť plošneho spoja kde tá sučiastka je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.