lub.v Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 tak si ho kup.... sorry ale musel jsem to napsat,když umíš psát umíš i číst a hledal jsi ve správném fochu...jsi ze Prahýý tak si přečti toto vlákno a najdeš odkaz v Říčanech maj sídlo...odkaz si snad najdeš sám .... ale dobře... www.autoklicecz.cz (snad to není reklama) [upravil dne 19.10.2011 08:27 od John_Ice] Klíč jsem si od nich koupil (tedy plastový obal), naprostá spokojenost, všechno funguje, mohu doporučit... Citovat
Přema Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Ani já a ani co vím pp205 klíče nemá...... Citovat
hipisko Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 tomike za kolko predavas trojtlacitkovy? ja som kupil kluc z autokluc.sk, imobilizer v diagnostike siel naparovat v pohode, ale dialkove mi nejde naparovat. Tento kluc ma nejake ine kodovanie? Moj original kluc ma baterku na plosaku a tento novy ma baterku na kryte kluca. Citovat
Judes Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Jeden vysiela na frekvencii 433MHz a druhý na 333MHz, preto ti jeden z nich nefunguje. Citovat
hipisko Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 judes, hmm pech... som kupil 434mhz, tam predavaju len tieto ani som netusil, ze su aj ine.... kde predavaju aj tie 333mhz? Citovat
Judes Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Tu som o tom písal Sorry s tými MHz som sa sekol, kupoval som dva že vraj jeden je novší a druhý starší (jeden má baterku na plošáku a druhý na obale kľúča), ten na plošáku mal 433MHz a ten na obale mal nie 333 ale 315 MHz (potreboval som z neho len obal). Citovat
Koubis88 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 Tak můžu jedině doporučit autoklicecz.cz, velmi rychlé dodání a vše pasuje a funguje, jen za udělání klíče nesmí nektěří 500,- za vyfrézování... Citovat
hipisko Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Judes, tak to mi potm poslali zly kluc, lebo sami tam pisu, ze to ma byt 434mhz. Ale suhlasim s tvojim prispevkom, na ktory si dal link, ten moj stary kluc s baterkou na plosaku(434mhz) ma pevnejsi mechanizmus, ten novy sa zlomi aj sam pod vahou ostatnych klucov... Idem naisat do toho autoklucu.sk Citovat
Judes Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Na kľúčoch mám štítok z frekvenciou 433MHz či sa vyrábali aj s frekvenciou 434 to netuším ale možné to je. Štítok bol pôvodne z vonkajšej strany obalu kľúča. Citovat
hipisko Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 judes mne tam ten stitok chyba, ale inac elektroniku mam presne na chlp rovnaku, aj s nalepkou ciaroveho kodu(ten je samozrejme iny). Dik moc za objasnenie. [upravil dne 22/10/11 23:15 od hipisko] Citovat
kutil1 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Ahoj, dnes mi došly ty klíčky s elektronikou od Tomíka23. V Planet 2000 jsem je nakódoval, jde mi s nimi startovat a motor běží. Ale nefunguje mi dálkové ovládání, i když postupuji dle návodu - Vypnout zapalování, znovu zapnout, ihned zmáčknout tlačítko zamykání po dobu několika sekund, vypnout zapalování. Vyměnil jsem z poslaných klíčů baterii a dal jsem tam tu moji původní, na ktrou mi to běhalo v mých starých klíčích. Ani po opakování postupu mi to na moji vyměněnou baterii nefunguje. Čím to může být? Myslíte, že jsem udělal špatný krok a má to třeba nějakou jinou frekvenci a je mi to na nic? Co s tím mohu udělat? Citovat
tomike Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Poslem ti novu elektroniku, je mozne,ze aj nova elektronika moze byt zla. Frekvencia urcite sedi. Zajtra rano ti to poslem, dnes uz nestiham. Ale skus si to prevereit este raz v Peugeote ci si niekde neurobil chybu. Lebo nezvykne s tym byt problem, su to uplne nove origo kluce. Lepsie by bolo zajst s nimi do peugeotu nech to spravia oni odborne. Idem do prace tak tu budem az rano, ak nic nevymyslis, poslem ti novu elektroniku. [upravil dne 8.8.2012 12:26 od tomike] Citovat
kutil1 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 OK, Tomíku, pošli novou elektroniku. Kódoval jsem to správně, protože jsem tam dal elektroniku od Přemka a ta frčí OK. Ten mail, který jsem ti před chvílí odeslal, je bezpředmětný, nevěděl jsem, že nabízíš poslání nové elektroniky. Citovat
kutil1 Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Poslem ti novu elektroniku, je mozne,ze aj nova elektronika moze byt zla. Frekvencia urcite sedi. Zajtra rano ti to poslem, dnes uz nestiham. Ale skus si to prevereit este raz v Peugeote ci si niekde neurobil chybu. Lebo nezvykne s tym byt problem, su to uplne nove origo kluce. Lepsie by bolo zajst s nimi do peugeotu nech to spravia oni odborne. Idem do prace tak tu budem az rano, ak nic nevymyslis, poslem ti novu elektroniku. [upravil dne 8.8.2012 12:26 od tomike] Náhradní elektronika, kterou jsi mi poslal, tak funguje. Děkuji. Citovat
tomike Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Prave sa mi dostali do ruk obaly s novym logom keby niekto chcel. [upravil dne 16.11.2012 15:12 od tomike] [upravil dne 16.11.2012 15:12 od tomike] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.