Sam71 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 ahoj všem, mám skromný dotaz. Na 307SW se mi během týdne vypálila obě potkávací světla. Konektor doslova připečený na žárovce. Pojistka nic, v pořádku. Měnil jsem před měsícem baterku ale nemyslím si že by to mělo s tím co dočinění. Měl někdo podobný problém, Díky za rady. Citovat
marisw Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 na 307 normalka...daj tam HID a mas pokoj slabsuie foto, ale svieti to super.... nikoho neoslnujem...zaklad je to mat dobre nastavene... dnes to mas aj za dobru cenu...mam to tristvrte roka a zatial ziadny problem Citovat
fantom Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 mě se bohužel taky vypalují ta sada to je tahle?: http://www.e-xenony.cz/?p=productsList&iCategory=51&sName=Hid-Xenon-H4--Teleskop A to je na dálkový nebo tlumený? Citovat
ekino Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Tiez odporucam HID pouzivam ich cca pol roka a spokojenost, zarovky sa nepalii a v noci svietia perfeknte aj ostatny ridici maju respekt kdyz jedu za nimi po dalnici :-). skus pozriet na http://www.aukro.cz/7756_autodily_prislusenstvi_osvetleni.html je tam toho spousta. Citovat
marisw Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 v 307 je H7 staci ked budes mat len v tlmenych...dialky uz ani nepouzivam....pri xenonoch tlmenych a halogwenoch v dialkovych je to zbytocne... Původně zaslal: fantom mě se bohužel taky vypalují ta sada to je tahle?: http://www.e-xenony.cz/?p=productsList&iCategory=51&sName=Hid-Xenon-H4--Teleskop A to je na dálkový nebo tlumený? ty tam mas H7 Citovat
marisw Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 napr... ceny su uz niekde inde ako pred rokom http://www.el-diablo.cz/catalog/product_info.php?cPath=162_192&products_id=1880 Citovat
peter6109 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 vysvetli prosím čo je to HID a aj niečo ako sa to montuje do auta, a či žiarovky pasujú presne do svetlometov. dakujem Citovat
hudy Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 a jake tam mas?H7 nebo H7R?chci se vratit k orig.lampam,tak to zkoumam. Citovat
peter6109 Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 ja tam mam H7, tie z R nepoznám, ani nemam vyskušané. Je to niečo lepšie? potrebujem poradiť lebo sa mi vypalujú dosť často Citovat
hudy Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 tak jsem na aukru koupil H7R 4300K.ted mam 6000K a fakt musim rict,ze kdyz prsi tak viditelnost je horsi.A po hledani na netu a precteni nekolika stranek jsem poridil ty 4300K,tedy klasicke bile svetlo. a pokud te zajima co znamena to R,tak je tam stinitko aby zbytkove svetlo co se odrazi od paraboly neoslnovalo protijedouci.no staci do vyhledavace zadat H7R a tam ti to urcite neco vyjede,tak jako me. [upravil dne 7/9/08 hudy] Citovat
svanovsky Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Ahoj. S žárovkami H7 v Peugeotu 307 mám problém stajně jako všichni ostatní. Koupil jsem i dražší se zvýšenou životností. Vydržely sice o poznání déle, ale určitě to nebylo jejich klasické maximum. Vážně uvažuji u nějakém řešení a tohle se mi docela líbí. Jen bych se chtěl zeptat, jak je to případě, že mě zastaví policajt a jak to děláte na technické ??? Předem díky za odpovědi. Marek Citovat
G.Rast Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 k poslednímu příspěvku : tak to by mne také zajímalo, hlavně s tou STK Citovat
marisw Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 O TECHNICKYCH KONTROLACH A O STRETNUTIACH S FLOJDAMI TU JE TOHO NA MRAKY.... NA TECHNICKEJ TO INAK LAHKO HODIS NASPAT...MYSLIM KLASICKE HALOGENY.......ZA 5 MINUT NEMAS CO ROBIT...A SPOICAJTAMI....POVEDZ IM ZE SI TO TAK KUPIL...ALE ZATIAL SOM SA NESTRETOL ZO ZIADNYM KTOREMU BY TO VADILO.... ALE INAK JE TO NA TECHNICKY PREUKAZ A MASTNU POKUTU.... ALE AKO SA HOVORI, KTO SA BOJI NECH NECHODI DO LESA:super Původně zaslal: svanovsky Ahoj. S žárovkami H7 v Peugeotu 307 mám problém stajně jako všichni ostatní. Koupil jsem i dražší se zvýšenou životností. Vydržely sice o poznání déle, ale určitě to nebylo jejich klasické maximum. Vážně uvažuji u nějakém řešení a tohle se mi docela líbí. Jen bych se chtěl zeptat, jak je to případě, že mě zastaví policajt a jak to děláte na technické ??? Předem díky za odpovědi. Marek Citovat
Solim1 Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 to: marisiw. Tebe už len chýba namontovať niečo takéto. Citovat
marisw Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 nerozumiem :myslim, ja v 307 sw HID mam Původně zaslal: Solim1 to: marisiw. Tebe už len chýba namontovať niečo takéto. Citovat
svanovsky Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Asi myslí ty ledky dole v plastové liště pod nárazníkem Citovat
svanovsky Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Tohle bych já teda rozhodně mít nemohl, jelikož už tuhle lištu manželka asi 3x urvala. Naštěstí je to přidělané tak, že si nic nestalo a šlo to lehce nacvaknout zpátky. Citovat
Solim1 Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Áno, myslel som tie ledky. Robil som si ich sám a sú len pre vozy P307. Mne zase naopak, treba ešte biele svetlá. Citovat
marisw Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 aha,,,myslis to denne svietenie...nevidel som tam foto, resp sa mi neukazalo...tak som nevedel co myslis......hej hej.....len podla mna to slabo svieti.....je to vidiet cez den z dialky.....alebo len z blizky....pretoze na noc to nepotrebujem inak. pekne...... samodomo vyrobok, sikovny chlapec [upravil dne 8/9/08 marisw] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.