Mugatu Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Jakym zpusobem se da odzkouset spravny chod turba jestly teda nejaky zpusob existuje. Mam na mysli sepnuti, naklapjeni lopatek a tak??? Citovat
MatrixChose Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 turbo nespíná, běží pořád, prostě pokud táhne a tlačí dost (na dia) tak to nemá cenu řešit Citovat
Mugatu Odesláno 7. srpen 2008 Autor Odesláno 7. srpen 2008 dia moc nepomuze tak leda hodit turbo na stav a odskouset na kolik ma nastavenej tlak ale nechce se mi vyhazovat. Mel jsem spis na mysli jestly nema nekdo zkusenosti s pretlakovou regulaci. mam na mysli ten valec u turba s tahlem Citovat
Fakir Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: Mugatu dia moc nepomuze tak leda hodit turbo na stav a odskouset na kolik ma nastavenej tlak ale nechce se mi vyhazovat. Mel jsem spis na mysli jestly nema nekdo zkusenosti s pretlakovou regulaci. mam na mysli ten valec u turba s tahlem Turbo nemá nastavnej tlak žádnej; jeho plnící tlak je závislý jen a pouze na jeho otáčkách a ty jsou řízené buď obtokovým kanálem, nebo úhlem natočení rozváděcích lopatek a to je řízené elektromagnetickým ventilem z ECU motoru. Plnící tlak by ti diagnostika říct měla a jiný zajímavý údaj u turba není. Pokud je turbo dle diagnostiky v pořádku (tlak) a neteče do něj olej, tak není co řešit. Turbo je z principu velmi jednoduché zařízení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.