Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

já to mám takhle a na netu toho je spoustu..

1.jpg

moh bys udělat ještě foto zezhora , docela mě zajímá jak to tam máš udělaný...taky sem uvažoval o přímém sání...;)

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: martasak

ahoj ... mohl by mi prosím někdo poradit, jak na výměnu ? 207 150k

podla toho čoho....................

Ak chceš vzduch filter meniť stači ti zobrať 6hran odskrutkovať 4 šroby, povoliť a vysunuť hadicu. odokriť krit a vymeniť vzduch filter. Potom daš krit naspeť zasrobuješ a daš naspeť hadicu. Hotovo.

Odesláno

Pre turbo motori z intercolermi ............ uplne vklude otvorené sanie tam sa vzduch aj tak chladi az v menovanom intercooleri pretože turbo ho pred nim aj tak zohreje.

Pri atmosferickych mot.... je už večši problem tam sa treba pohrať z privodom fakt studeného vzduchu. Aby to malo učinok.

Odesláno

Ja ho mam nainštalovaný asi 1 rok a raz som ho umival a impregnoval. Som snim spokojný. To som mal KN filter priamo do airboxu......... Teraz po porade z pretekárom. Idem dať otvorené sanie.(ale poskladané, Z KN šiskou)/ziadny komlet kit nejdem kupovať// On ho už má. :-) a ide to a siči to no proste šupa.

Odesláno

Nebyl jsem si jisty, zda to bude jen tak lehke, hledal jsem v tom zaludnosti ... zitra to zkusim. Diky

Původně zaslal: 207lemans

Původně zaslal: martasak

ahoj ... mohl by mi prosím někdo poradit, jak na výměnu ? 207 150k

podla toho čoho....................

Ak chceš vzduch filter meniť stači ti zobrať 6hran odskrutkovať 4 šroby, povoliť a vysunuť hadicu. odokriť krit a vymeniť vzduch filter. Potom daš krit naspeť zasrobuješ a daš naspeť hadicu. Hotovo.

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ano ten filter je na motor THP cize 1.6 Turbo 150k a 175k

Keby si mal zaujem tak mam tento filter doma pouzivany asi rok..je ako novy tak za nejaku cenu by sme sa vedeli dohodnut

Viac v SZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...