Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Zbyňa1

Zdravím, taky bych si chtěl objednat zadní díl výfuku, ale chci se zeptat jestli k zadnímu dílu pošlou taky i držák toho dílu. Myslím tím držák, pomocí kterého je zavěšený v těch gumách. Všude kde výfuk mají v nabídce je ten díl výfuku kreslený i s držákem. Nevíte, je v ceně nebo ho musím přiobjednat ? Nebo se dá sundat ze starého výfuku a použít na nový ?

Pokud myslíš navařeně držáky tak ano ale pokud máš namysli gumy, tak ty se objednávají zvlášť.

Jina i já mám ,,polský\" výfuk a myslím, že cena je dobrá a kvalita tak 3-4 roky (výdrž). Takže spokojenost.

Ohledně reznutí tlumiče výfuku je příspěvek zde.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Zbyňa1

Zdravím, taky bych si chtěl objednat zadní díl výfuku, ale chci se zeptat jestli k zadnímu dílu pošlou taky i držák toho dílu. Myslím tím držák, pomocí kterého je zavěšený v těch gumách. Všude kde výfuk mají v nabídce je ten díl výfuku kreslený i s držákem. Nevíte, je v ceně nebo ho musím přiobjednat ? Nebo se dá sundat ze starého výfuku a použít na nový ?

kupoval jsem výfuk nový jak střed i zadní díl,držáky jsem měl nanařeny na tlumiči

Guest servisman
Odesláno

jan výfuk krom katíku mám od března a zatím super,u sedana jsem měl taky krom katíku a držel do prodeje,vydržel dvě zimy a nějak to nebylo znát že je poškozen takže dotyčný s tím snad jezdí dodnes

Odesláno

ja mam na 405 polský vyfuk už vyše roka iba priruba na predu je zo servysu bo v polsku som na nu zabudol.Ale z vyfukom som spokojni.Ja myslým že to bol len vadný kus.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...