OK406 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Zbyňa1 Zdravím, taky bych si chtěl objednat zadní díl výfuku, ale chci se zeptat jestli k zadnímu dílu pošlou taky i držák toho dílu. Myslím tím držák, pomocí kterého je zavěšený v těch gumách. Všude kde výfuk mají v nabídce je ten díl výfuku kreslený i s držákem. Nevíte, je v ceně nebo ho musím přiobjednat ? Nebo se dá sundat ze starého výfuku a použít na nový ? Pokud myslíš navařeně držáky tak ano ale pokud máš namysli gumy, tak ty se objednávají zvlášť. Jina i já mám ,,polský\" výfuk a myslím, že cena je dobrá a kvalita tak 3-4 roky (výdrž). Takže spokojenost. Ohledně reznutí tlumiče výfuku je příspěvek zde. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: Zbyňa1 Zdravím, taky bych si chtěl objednat zadní díl výfuku, ale chci se zeptat jestli k zadnímu dílu pošlou taky i držák toho dílu. Myslím tím držák, pomocí kterého je zavěšený v těch gumách. Všude kde výfuk mají v nabídce je ten díl výfuku kreslený i s držákem. Nevíte, je v ceně nebo ho musím přiobjednat ? Nebo se dá sundat ze starého výfuku a použít na nový ? kupoval jsem výfuk nový jak střed i zadní díl,držáky jsem měl nanařeny na tlumiči Citovat
Guest servisman Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 jan výfuk krom katíku mám od března a zatím super,u sedana jsem měl taky krom katíku a držel do prodeje,vydržel dvě zimy a nějak to nebylo znát že je poškozen takže dotyčný s tím snad jezdí dodnes Citovat
Tosko Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 ja mam na 405 polský vyfuk už vyše roka iba priruba na predu je zo servysu bo v polsku som na nu zabudol.Ale z vyfukom som spokojni.Ja myslým že to bol len vadný kus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.