dukina Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Pozasunutí cd se nic neděje a po chvíly vyjede ven nevíte nekdo co stím, Citovat
argoo Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Mechanika ho neprecitala, alebo precitala a vyhodnotila ako vadne. Nedal si ho tam naopak (omylom)? Robi to aj pri inych CD - napalenych aj lisovanych? Ak ano, najskor by som vycistil snimaci system - nie cistiacim CD, ale rozobrat a riadne vycistit, ak nepomoze, trochu sa pohrat s trimrom pri laser. diode - pridat prud do nej, ak nie, potom je to uz drahsia oprava... Citovat
miru333 Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 ...No, bez cd asi nic moc a hlavne pri 406 , ktora je fantasticky ozvučená...Tiež som sa s tym potrápil pekných pár mesiacov pokial som nevychytal tieto muchy, ale už mi to hráááá, dokonca aj bez čistiaceho cd, či vymáčanej elektronike v \"Cillite bang\":D.Predpokladám, že si budeš prehrávať nelegálne napálenú muzičku:roker, tak odo dnes používaj výhradne už len cd typu SONY CD-R (supermas) a napaľuj to len v najnižšej rychlosti \"4x(600kb/s)\" a už zo svojho \"miláčika\" nikdy nevylezieš. Citovat
brslen Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 tak schvalne dneska koupim cd sony a uvidime a jestli lzes tak mi ho zaplatis .Ja myslel ze jedny z nejlepsich jsou verbatim. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 někde se tu psalo co a jak s CD že raději vypalovat na nejpomalejší rychlost ale zda-li má i značka na to vliv nevím .CE bohužel nemám,ale vyzkoušet se má všelico Citovat
brslen Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 mi to dela tak ze kdyz auto neni nastarovane tak cd nacte a hraje.-,jakmile auto nastartuju uz to nenacte. Citovat
miru333 Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 ...Ako vravím hoši, všetko napalujte pri nanižšej rýchlosti a malo by to šlapať bez problemov... Citovat
brslen Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 hmmm tak druhe cedlo v dupe a nic.Palil jsem to na 8 jelikoz 4 tam nemam ale cd sony jsem nemel-myslim ze to je celkem fuk jake je cedlo. Citovat
dukina Odesláno 11. srpen 2008 Autor Odesláno 11. srpen 2008 Tak jsem to cd rozebral a vyčistil a ? vono to začlo hrát [upravil dne 11/8/08 dukina] Citovat
dire Odesláno 11. srpen 2008 Odesláno 11. srpen 2008 na stare cd radia radeji vypalovat rachlosti 1x - 2x kvuli hloubce pitu.(kvalitnejsi zaznam) Citovat
miru333 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 ...ano, napalované to musí byť v pri rychlosti 4x a nizsej, ak je to mozne....pri r.8x CD zoberie uz len prílezitostne... Citovat
ladagal Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 No pokud přestane hrát nebo začne blbnout tak je pro to cd už konečná. Vyčištění sice může pomoci ale bohužel asi tak na 3-4 měsíce. Je to protože pokud nebudete optiku čistit každý půlrok, usadí se na čočce prach a laser musí vyvíjet vyšší intenzitu při čtení a následně samozřejmě začnou odcházet laserové diody v laseru. Proud diot lze většinou ještě poladit přímo na laseru trimrem ale do pul roku je stejnak po něm. Nejlepší je tedy laser vyměnit a pak udržovat čočku čistou. Čočka by se měla čistit podélným tahy , nikdy ne kruhově. Dělal jsem dost dlouho servis pro cd přístroje a je to prostě nemoc těch mechanik. Odejdou všechny, jen záleží na tom v jak prašném prostředí jsou používány a jakou má výrobce technologii aby se tam prach nedostal. Citovat
bara Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Po té co jsem si přečetl tyto příspěvky tak vám dám jednu radu za 400stovky,tolik to stojí na netu,ale jsou i banditi kteří za to chtějí i 1200kč.Jmenuje se to bezdrátový modulátor,strčíš to do zásuvky od zapalovače,která je u mé 406 perfektně po ruce a de fakto kousek od rádia. dá ti to vybrát z několika frekvencí které si na rádiu předvolíš a teď máš dvě možnosti.Za 1.napíchnout si tam mp.3 a nebo za 2.zasunout flešku (dneska za 200KČ 4Giga není problém) no a už ti frčí kvanta muziky které jsi si do ní ,,nacucnul\".Dnes už céda nefrčí je to minulost už frčí paměťové karty a skončí to někde u čipů velikosti špendíkové hlavičky,nebo něčeho ůplně jiného.:D:D čili se vůbec nevyplatí do toho cpát prachy a už vůbec ne do toho pochybného clariona co tam máme od výrobce (měl jsem ho rozebraný 5x a je to ůplně stejný obyčejný drek jako každý jiný který si firma nechá vyrobit jako sérii pro sebe.je to stejné jako vyrobeno pro kaufland - smutné protože kdysi to mělo prestiž a zvuk a montovali tuto značku do porsche,ale kdysi...pro ty kdo by si to chtěli objednat z netu a nevěděli kde to sehnat nechám tu web ju? http://www.levnealarmy.eu/autodoplnky-72/fm-modulatory-170/mp3-fm-modulator-bezdratovy-14-frekvencni-do-cl-s-dalkovym-ovl-4792.html není to samozřejmě jedinný prodejce a má to i dálku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.