jkmtrnava Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 ako vytankovať benzin z nádrže? Pred buračkou som natakoval plnu nádrž. No čo čert nechcelm či chcel nevie, asi po 5 min do mna vrazil \"\"nezastavil na STOPKE\"\" jeden \"novopečený vodič\" tak šťastne, že moj koník je na \"totálku\". Mám možno štastie, že nádrž nevytiekla, no musím ju vyprázdniť. Vieťe niekto ako? Citovat
Marcel505 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Buď to někde u motoru najít hadičku přívodu paliva a tu nacucnout a nebo koupit takový balónek, který je dělaný přímo na vycucnutí nádrže (má na obou stranách hadičky). Je plastový a zmáčknutím se to natáhne a podtlakem nádrž vyprázdníš. Ten balónek má jednocestný ventily, takže to nemusíš nacucávat... A nebo to můžeš napojit na tu hadičku přívodu paliva u motoru. Ten vycucávací balónek jsem koupil v Hornbachu za pár korun. Citovat
MatrixChose Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 A nebo pod zadní sedačkou napjit vývod z pumpy (podávacího čerpadla), připojit na baterku a už to jede Citovat
vojti26 Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 koukal jsem na borice mytu a ty zkouseli, ze i kdyz do nadrze strelis tak nebouchna,jen se tam udelaj diry a tece to vem....chapu,napad nic moc....ale budes pak minimalne za frajera ze strilis do aut pac to jinak delaj jen v kobre jedenact:roker:xvul:bacha:D:D:D:D:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 6. srpen 2008 Autor Odesláno 6. srpen 2008 kde parkujes? nech to vyskusam, ako vypada vysledny efekt Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.