Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mohli by ste mi prosim vás poradit, jaké by se hodili nejlíp repráky do 206, abych nemusel nic předělávat a řezat? Jakej má výkon rídio na kazety ve 206. A jestli by ste neměl někdo originální rádio na CD naprodej nebo kde bych ho sehnal? dík moc

Odesláno

Nee, ja uz jsem si koupil jine, ktere tam chci a nepocital jsem s tim, ze tam do mistralu ted daji i to radio.

OMLOUVAM SE je s MC !!!!!!!

Ja prave chci s CD, tak uz jsem si ho koupil, navic ma pro me pro slepce dulezitou vec - velky display, prijemne ovladani a hlavne celni vstup.

Takze si zaplatim za vymenu a s tim origosem budu asi hrat basket, nebo to nekomu strelim :-))

Odesláno

ale to origo rádio můžeš ovládat tím ovladačem na volantu to na jiné rádia nejde (aspoň si to myslím) a hlavně to používá ten display ve střední části palubky, a navíc si myslím že to origo rádio, který je zadělaný v tom středním sloupci neláká tak zloděje.....

a nejde domluvit aby ti to s doplatkem přehodili za typ s cd? ten clarion co tam dávají hraje slušně

Odesláno

... ale ja ani nechci protoze:

1) Uz jsem si to nove koupil

2) Origos nema celni vstup (pro mp3...)

3) Ma maly display a vubec design mi nejak nesedi, navic to moje bude sfitit modre :-)

4) Ovladani funguje jenom na radio a hlasitost, takze kazetu stejne musis ovladat z panelu a na to nejsem zvykly

5) Nikde jsem nenasel info jestli a jake siri ma ten origos RDS.

Odesláno

tribiany - nevolals náhodou v týdnu ohledně rádia. Já mám orig. VDO na CD (bez displeje). Cena 3.000,--

Odesláno

to Tribiani...o rádiu Peugeot nepřemýšlej, je na nic. Čistý výkon je 12,5 wattu na kanál a celý je to na nic...sice je to VDO, ale to na tom bohužel nic nemění. Je to prostě obyčejný rádio, za který si bohužel Peugeot při prodeji účtuje nehorázný peníze. Už tě vyjde líp si koupit takový to polovietnamský, co měli např v Intersparu...bylo s CD a na mptrojky za 2000 nový. Pokud tedy chceš šetřit... Reproduktory, které tam Peugeot normálně dává jsou nanic, dveře nejsou nijak výrazně utěsněné proti rezonování a všechno je z plastu. Kup Magnat, máš-li dost peněz.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

... ale jak bych to udělal s otvorem, ten je jinak velkej. A jakej je výkon, když to vezmeš 4*? u kazetovýho a cd. Nevim jak to bereš, když píšeš 12 w na kanál. dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...