medacek Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Dobry den mam 307 2,0 hdi vyrobenou 2002 a mam problem, ze mi obcas pri jizde, kdyz jedu dost pomale,se rozsviti ikona cerpadla,a auto dela jak kdyby se mu nevstrikovalo palivo do motorua potom to z niceho nic funguje normalne. Dela to tak jednou tydne. Ma nekdo napad? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Myslíš číslo 3? [upravil dne 4.8.2008 AnotherOne] Citovat
medacek Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 no jo ale mne to nic takoveho nedela....kdyz to hledam na netu na jinych forech tak se take neshledavam se stejnym problemem,tak nevim,mne to je n jednou za cas problikne Citovat
AnotherOne Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 V každom prípade je nutné navštíviť servis na presné identifikovanie chyby. Ako píšeš nejde len o blikanie ale sa ti aj zníži výkon. Citovat
medacek Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 no jo ale dela to jen par vterin aniz bych musel zastavit nebo vypnout motor tak nevim jak se zachovat,kolik si vubec berou servisi za napichnuti na diagnostiku? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Okolo 500. Chyba zostane zapamätaná aj keď momentálne problém nemáš, takže by mali prísť na to čo je s tým. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.