janci77 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Čaute, včera som bol po dlhšej dobe účastníkom dlhej kolóny a tak sa mi najmenej 20 krát zapla sahara asi pri 93-95 stupňoch - to by bolo všetko OK. A teraz k problému: keď som došiel domov tak kým som z auta povykladal veci tak sa znova zapla sahara, len problém je v tom, že pritom nejako čudne vrčala až rachotala, ako keby bolo niečo s ložiskom alebo čo... bol by som nerád aby sa nebodaj zadrelo alebo niečo podobné. Neviete ako by som sa mohol dostať k tomu ložisku, je s rozobratím veľa práce, alebo to bude treba dať do servisu:( Dík za rady Citovat
agresssor Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 No to mi delalo presne me taky, bylo pridreny lozisko.. Tak sem meniol komplet sahary... Teda je to prace uplne naprd... Ale ja mam 306ku takze tezko rici jak ti to pujde na 206ce.) Citovat
janci77 Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: agresssor No to mi delalo presne me taky, bylo pridreny lozisko.. Tak sem meniol komplet sahary... Teda je to prace uplne naprd... Ale ja mam 306ku takze tezko rici jak ti to pujde na 206ce.) a to sa nedalo nejako repasnúť, koľko Ťa to vyšlo... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Všechno jde, když se chce! Ložiska resp. uložení bude typizované, rovnou můžeš kouknout na stav uhlíků. I když ti v Peugeotu řeknou, že motorek rozebrat nejde, věř tomu, že jde! Citovat
Guest servisman Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Georginho_cz406 Všechno jde, když se chce! Ložiska resp. uložení bude typizované, rovnou můžeš kouknout na stav uhlíků. I když ti v Peugeotu řeknou, že motorek rozebrat nejde, věř tomu, že jde! to máš pravdu že vše jde rozebrat,horší je to pak složit,ale pak je ta spokojenost z vykonané práce.Pokud sežene co se potřebuje tak nevidím v tom problém. Citovat
janci77 Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Georginho_cz406 Všechno jde, když se chce! Ložiska resp. uložení bude typizované, rovnou můžeš kouknout na stav uhlíků. I když ti v Peugeotu řeknou, že motorek rozebrat nejde, věř tomu, že jde! to máš pravdu že vše jde rozebrat,horší je to pak složit,ale pak je ta spokojenost z vykonané práce.Pokud sežene co se potřebuje tak nevidím v tom problém. Dikes páni, to ste ma potešili, ešte prísť nato, ako vymontovať ten ventilátor z auta Citovat
agresssor Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: janci77 Původně zaslal: agresssor No to mi delalo presne me taky, bylo pridreny lozisko.. Tak sem meniol komplet sahary... Teda je to prace uplne naprd... Ale ja mam 306ku takze tezko rici jak ti to pujde na 206ce.) a to sa nedalo nejako repasnúť, koľko Ťa to vyšlo... Me to vyslo na 400 KC protoze sem kupoval jety sahary od Stiflera:) a pak k tomu asi dve hodiny nervu a prace:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.