katro Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Nazdar vsetci. Mam taku mozno troska odveci otazku a niesom nejaky expert a zaujima ma to ciste len zo zvedavosti. Kedze 306-tky a aj ine modely maju vzadu namiesto strun a tlmicov torzne tyce a tlmice, zaujimalo by ma ako to riesia ty co chcu mat sportove pruzenie. Dau sa kupit nejake sportove tlmice a aj torzky? Alebo torzky ostavaju a menia sa len tlmice alebo ako? alebo sa to nerobi? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Torzky zůstávají,akorát se potočí v drážkách--aby zadek seděl níž. Tlumiče jsou jiné--tvrdší,sportovní.... Sportovní torzky neexistují. Citovat
katro Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 noooo... diik uz mi je to jasnejsie...a este jedna otazka...kedze sa tie torzky daju nastavovat da sa tym uprzvit vyska zadnej napravy a cim je nizsie je aj tvrdsia alebo pruznost ostava rovnaka a len vyska sa meni? A nepomohlo by mi to keby som to troska dosteloval pretoze mi kolesa stoja trocha do A a derie to vnutorny okraj pneumatik? alebo to nema s tymi torzkami nic spolocne? Citovat
PnR Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 no pravdepodobne tu napravu mas uz trosku unavenu.. pomoze repas Citovat
katro Odesláno 3. srpen 2008 Autor Odesláno 3. srpen 2008 a este taka blba otazka.... co vsetko zahrna repas? akoze co treba vymenit?tlmice aj tie torzky? aj zavesenie kolies komplet vsetko? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Jestli ti kola vnitřkem dřou o podběh,je náprava zralá na repas,tj. výměnu čepů ramen a ložisek.Torzky i ramena zůstávají staré,když chceš mít auto nižší,nechej si nápravu hned při jednom snížit o zub.Tlumiče si kup tvrdší,když to tak chceš. Repas té nápravy vyjde asi na 8000kč a budeš mít nějakou dobu klid. Citovat
Creams Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Přesně tak ... tady těch témat na tohle téma je již několik stačí hledat. Stejně skonči u repase, protože nemá smysl ji pouštět níže pokud je KO ... osobně jsem to udělal taky hned s repasi a je to ok teď jen musím ještě tlumiče tvrdší pořídit, jelikož ty seriove tím jak snižíš jsou tuhé, ale po krátke době se unaví a půjdou do... Citovat
katro Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 O.K. dik za rady.. Ale ja to znizovat nechcem ja som sa to pytal len zo zvedavosti a ospravedlnujem sa ze tem o repase zadnej napravy je tu uz zopar ale len som sa chytil vasich odpovedi a opytal co ma zaujimalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.