Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar vsetci. Mam taku mozno troska odveci otazku a niesom nejaky expert a zaujima ma to ciste len zo zvedavosti. Kedze 306-tky a aj ine modely maju vzadu namiesto strun a tlmicov torzne tyce a tlmice, zaujimalo by ma ako to riesia ty co chcu mat sportove pruzenie. Dau sa kupit nejake sportove tlmice a aj torzky? Alebo torzky ostavaju a menia sa len tlmice alebo ako? alebo sa to nerobi? :myslim

Odesláno

Torzky zůstávají,akorát se potočí v drážkách--aby zadek seděl níž. Tlumiče jsou jiné--tvrdší,sportovní....:papa

Sportovní torzky neexistují.

Odesláno

noooo... diik uz mi je to jasnejsie...a este jedna otazka...kedze sa tie torzky daju nastavovat da sa tym uprzvit vyska zadnej napravy a cim je nizsie je aj tvrdsia alebo pruznost ostava rovnaka a len vyska sa meni? A nepomohlo by mi to keby som to troska dosteloval pretoze mi kolesa stoja trocha do A a derie to vnutorny okraj pneumatik? alebo to nema s tymi torzkami nic spolocne?

Odesláno

Jestli ti kola vnitřkem dřou o podběh,je náprava zralá na repas,tj. výměnu čepů ramen a ložisek.Torzky i ramena zůstávají

staré,když chceš mít auto nižší,nechej si nápravu hned při jednom snížit o zub.Tlumiče si kup tvrdší,když to tak chceš.

Repas té nápravy vyjde asi na 8000kč a budeš mít nějakou dobu klid.

Odesláno

Přesně tak ... tady těch témat na tohle téma je již několik stačí hledat. Stejně skonči u repase, protože nemá smysl ji pouštět níže pokud je KO ... osobně jsem to udělal taky hned s repasi a je to ok teď jen musím ještě tlumiče tvrdší pořídit, jelikož ty seriove tím jak snižíš jsou tuhé, ale po krátke době se unaví a půjdou do...

Odesláno

O.K. dik za rady.. Ale ja to znizovat nechcem ja som sa to pytal len zo zvedavosti :roker a ospravedlnujem sa ze tem o repase zadnej napravy je tu uz zopar ale len som sa chytil vasich odpovedi a opytal co ma zaujimalo :super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...