Zbyňa1 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Zdravím, chci se zeptat po kolika najetých km by se měl asi vyměnit vzduchový filtr. Nějak jsem na to zapoměl a mám od jeho minulé výměny naběhaných něco přes 12ooo km. Nebo dá se nějak poznat, kdy už by bylo dobrý ho vyměnit, třeba jiný zvuk motoru nebo něco ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Výměna co 40 OOO km. V prašném prostředí polovina. Citovat
@re Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Zbyňa1 Zdravím, chci se zeptat po kolika najetých km by se měl asi vyměnit vzduchový filtr. Nějak jsem na to zapoměl a mám od jeho minulé výměny naběhaných něco přes 12ooo km. Nebo dá se nějak poznat, kdy už by bylo dobrý ho vyměnit, třeba jiný zvuk motoru nebo něco ??? nejsnažší je optická kontrola... sundej kryt filtru a podívej se, jestli je černý, popř.zaneřáděný muškama... pokud ne, nechej, pokud ano, vyměň Citovat
milne Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 No jo, ale kde ho najít u Peugeot 307 SW 1.6 HDi 66 kW? [upravil dne 3.8.2008 milne] Citovat
Karny Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 měnil sem ho taky a byl úplně černej:mad: Citovat
Sektor Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Tyky mám měněno pár dní zpátky ... dobrý je vždy srovnat vnitřní a vnější stranu :-D Od výroby jsou většinou identické :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.