Dundee Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Kdo máte na svém TD přídavný budík na tlak turba? Zajímalo by mě, kde máte umístěný tlakový snímač a jak to máte vyvedený do kabiny. Samozřejmě bych uvítal i nějaký fotky;) Docela nad tím uvažuju kvůli tomu, že se mi občas zdá, že auto vůbec nejede, tak bych uvítal nějakou inspiraci;) [upravil dne 3/8/2008 Dundee] Citovat
Tosko Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 snimac tlaku turba sa povacine umiestnuje do potrubia meria tam najvacsi tlak ktore turboi dodava a privod do kabiny dotiahnes trebars úpod palubovkou az na ukazovatel:papa Citovat
Dundee Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 Jasně, na potrubí, ale jde mi o konkrétní místa, kde to má někdo namontovaný Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 cawko ja mam budik na svi 1.8TD mam potahnutou hadicku primo do kabiny az k budiku.......napojil sem ji na tu hadicku co ide od pridavaca na cerpadle do IC rozrezal som ju a dal T kus a napojil som ju tam a do kabiny mi vedie popri lanku co otvara kapotu.......a hore po stlpiku az k budiku...... Citovat
Zila Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: xxxxxXXXXXxxxxx cawko ja mam budik na svi 1.8TD mam potahnutou hadicku primo do kabiny az k budiku.......napojil sem ji na tu hadicku co ide od pridavaca na cerpadle do IC rozrezal som ju a dal T kus a napojil som ju tam a do kabiny mi vedie popri lanku co otvara kapotu.......a hore po stlpiku az k budiku...... to je pekne a čo ochota to nafotit a dat to sem ps:budeme ti vdačny Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 hned ked to nafotim vam to tu hodim Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 a tam jak je to vyznacene tam mam zapojenu hadicku k budiku Citovat
Dundee Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Super. A kudy to máš protažený do kabiny? P.S.: Nová palubka a motor 1.8 TD? Co to máš na čerpadle za hejblátko (pod plynovym táhlem)? Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Původně zaslal: Dundee Super. A kudy to máš protažený do kabiny? P.S.: Nová palubka a motor 1.8 TD? Co to máš na čerpadle za hejblátko (pod plynovym táhlem)? jde to pres tu gumovou prechodku cez kterou jede lanko na otevirani kapoty a potom hore po stlpiku popod plast az k budiku taky se tomu divim povodne to bol asi benzinak a v tyhle kombinaci sme ho us koupili a co je pod tym tahlem to nevim jeste sem se tim nezapodival az to zjistim dam ti viedet Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Původně zaslal: ERIKA super dik za foto jen se mi to as tak nelibi protoze to moc neladi as se naucim delak s laminatem tak to pekne zarovnam a striknu na to barvu at to vypada jako jeden kus pak hodim foto Citovat
punkac Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 to co je pod táhlem plynu, je většinou hadicí napojeno na blok motoru, v hadici je voda a zbytek je už jasnej - je to něco jako sytič, kterej je na hovno Citovat
Kloub Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 tak už jsem to našel:D no prvě jsem si myslel že tam musí být nějaké čidlo nebo něco a to je jen přes hadičku??? a teda stačí když koupím nějaký obyč za 5tikilčo a bude to fungovat jo??? a měří to přesně?? Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 kludne tam mozes pripojit hocijaky budik na meranie tlaku Citovat
Kloub Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 takže nějaký tlakový snímač nepotřebují?????jen hadičku??? v prvních příspěvku je něco o snímači a teď tu máš asi jen hadici:myslim Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 ne ziadny snimac ti netreba jedna sa o mechanicke budiky ku ktorym ide priamo hadicka.......keby si mal digital. tak by si mal k tomu nejaky snimac ktory zapojis cez kablik k budiku..... Citovat
MatrixChose Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Mě by právě zajímal spíš ten digitál něco od origo čidla.. Citovat
punkac Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 mam snímač tlaku turba pro fiat tipo, model s elektronickým měřením, nemáte někdo tu palubku, ze který by šel vymontovat ten ukazatel tlaku turba? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.