Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdo máte na svém TD přídavný budík na tlak turba? Zajímalo by mě, kde máte umístěný tlakový snímač a jak to máte vyvedený do kabiny. Samozřejmě bych uvítal i nějaký fotky;) Docela nad tím uvažuju kvůli tomu, že se mi občas zdá, že auto vůbec nejede, tak bych uvítal nějakou inspiraci;)

[upravil dne 3/8/2008 Dundee]

Odesláno

snimac tlaku turba sa povacine umiestnuje do potrubia meria tam najvacsi tlak ktore turboi dodava a privod do kabiny dotiahnes trebars úpod palubovkou az na ukazovatel:papa

• O 8 měsíců později...
Odesláno

cawko ja mam budik na svi 1.8TD mam potahnutou hadicku primo do kabiny az k budiku.......napojil sem ji na tu hadicku co ide od pridavaca na cerpadle do IC rozrezal som ju a dal T kus a napojil som ju tam a do kabiny mi vedie popri lanku co otvara kapotu.......a hore po stlpiku az k budiku......

Odesláno
Původně zaslal: xxxxxXXXXXxxxxx

cawko ja mam budik na svi 1.8TD mam potahnutou hadicku primo do kabiny az k budiku.......napojil sem ji na tu hadicku co ide od pridavaca na cerpadle do IC rozrezal som ju a dal T kus a napojil som ju tam a do kabiny mi vedie popri lanku co otvara kapotu.......a hore po stlpiku az k budiku......

to je pekne a čo ochota to nafotit a dat to sem

ps:budeme ti vdačny

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Super. A kudy to máš protažený do kabiny?

P.S.: Nová palubka a motor 1.8 TD? Co to máš na čerpadle za hejblátko (pod plynovym táhlem)?

jde to pres tu gumovou prechodku cez kterou jede lanko na otevirani kapoty a potom hore po stlpiku popod plast az k budiku

taky se tomu divim povodne to bol asi benzinak a v tyhle kombinaci sme ho us koupili a co je pod tym tahlem to nevim jeste sem se tim nezapodival ;) az to zjistim dam ti viedet ;)

Odesláno

to co je pod táhlem plynu, je většinou hadicí napojeno na blok motoru, v hadici je voda a zbytek je už jasnej - je to něco jako sytič, kterej je na hovno :D

• O 4 měsíce později...
Odesláno

tak už jsem to našel:D

no prvě jsem si myslel že tam musí být nějaké čidlo nebo něco a to je jen přes hadičku???

a teda stačí když koupím nějaký obyč za 5tikilčo a bude to fungovat jo???

a měří to přesně??

Odesláno

takže nějaký tlakový snímač nepotřebují?????jen hadičku???:myslim

v prvních příspěvku je něco o snímači a teď tu máš asi jen hadici:myslim

Odesláno

mam snímač tlaku turba pro fiat tipo, model s elektronickým měřením, nemáte někdo tu palubku, ze který by šel vymontovat ten ukazatel tlaku turba?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...