Guest servisman Odesláno 9. srpen 2008 Odesláno 9. srpen 2008 to je mi jasné pokud 10x zamykáš odemykaš,proto bych to raději vyřadil.Já to v autě naštěstí nemám Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 No funguje to super. Alarm je nějaký MAXICAR 486 ale nějaký divný podtyp s dálkáčema dvoucestnýma a displej. ovladači. Funguje fakt super, jen byl preoblém s tím, že jsem nezapojil funkci samozamykání přes brzdu, které tam jde nastavit resp. zapojit. Nešlo ani o to samozamykání ale o odemykání, kdy při přesunu klíčku z polohy 2 (nastartováno) do polohy 1 resp z 1 na O se ten alarm snažil odemknout dveře, blázen. Vždy se tedy ozvala rána všech motorků, protože otevřít již otevřené nejde že :-) Tato funkce vyřadit dle polského distributora nejde u tohoto konkrétního modelu nejde! U jiných 486tek prý jo, kombinací tlačítek na ovladači. Jinak alarm je super s dálkovým vypnutím motoru na 2.5 km, s malou úpravou přijímače až 10 km :-) (od známého radioamatéra). Je dvojcestný, takže i těch 10km daleko vím v jakém stavu auto právě je. Dovybavil JSEM HO JEŠTĚ ULTRAZVUK ČIDLAMA, takže je teď v jakoby nejvyšší výbavě. Příště ale přidám nějaké love a koupím si kvalitu za více peněz! Citovat
jozefsv Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 sorry za ,trosku zneuzijem tema.zacala mi svietit kontrolka airbagu sedacky u vodica.kde najdem ten konektor?pod vodicovou sedackou?ako sa tam dostat? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 Neomlouvej se.... Taky by mě zajímal seznam těch konektorů, co který je :-) Jinak Airbagy bymohli být ty s těma oranž tlustýma kabelam :-) Citovat
jozefsv Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: Georginho_cz406 Neomlouvej se.... Taky by mě zajímal seznam těch konektorů, co který je :-) Jinak Airbagy bymohli být ty s těma oranž tlustýma kabelam :-) je to na vodicovej strane alebo spolujazdcovej?mam natom cierne kryty,takze tam absolutne nie je sanca vidiet.daval si tie kryty dole? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 10. srpen 2008 Autor Odesláno 10. srpen 2008 Já tam kryty nemám Asi šetřili... U řidiče by se hodili víc, ale nebylo by špatné tu dát i ty u spolujezdce! [upravil dne 10.8.2008 Georginho_cz406] Citovat
jozefsv Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 Původně zaslal: genzer kryty maji el. sedacky;) no a pod ktorou sedackou sa nachadza ten konektor bagu?myslim vodicov bag bocny.mal si ten kryt uz dole? Citovat
genzer Odesláno 10. srpen 2008 Odesláno 10. srpen 2008 konektory jsou pod kazdou sedackou,takze pokud zlobi ridicuv bag,tak hledej pod sedackou ridice Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 11. srpen 2008 Autor Odesláno 11. srpen 2008 Když se podíváš pod sedačku, tak to určitě poznáš. Citovat
OK406 Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 U moji 406 jsou pod sedačkou dva konektory a to hnědé a oranžové barvy. Jeden z nich je na vyhřívání sedaček a druhý asi na pyropás:myslim . Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 Já tam má 6 kusů konektroů pod sedadlem řidiče. 1 bílý je na kontrolu nezapnutách pásů, ale dál nepokračuje 1 na výhřev pod sedadlem 1 na Airbag v sedadle 1 na pyropás a 2 nějaké nevím .... Citovat
Guest servisman Odesláno 12. srpen 2008 Odesláno 12. srpen 2008 přece na elektrické sedadla/ motorky /naklánění či co/více obr napoví [upravil dne 12/8/08 honza406] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 12. srpen 2008 Autor Odesláno 12. srpen 2008 No vidíš, tak to bude asi všechno :-) Citovat
lumpma Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 jak poznate jaky airbag to je?? zacala mi blikat kotrolka a ja predpokladam ze je neco uvolneneho jel jel jsem totiz z Prahy do Bratislavy a na zpatecni ceste jsem se toho vsimnul. Citovat
Přema Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: lumpma jak poznate jaky airbag to je?? zacala mi blikat kotrolka a ja predpokladam ze je neco uvolneneho jel jel jsem totiz z Prahy do Bratislavy a na zpatecni ceste jsem se toho vsimnul. Airbagy mají oranžovou barvu kabelu.....:papa:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.