Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

to je mi jasné pokud 10x zamykáš odemykaš,proto bych to raději vyřadil.Já to v autě naštěstí nemám :D

Odesláno

No funguje to super.

Alarm je nějaký MAXICAR 486 ale nějaký divný podtyp s dálkáčema dvoucestnýma a displej. ovladači.

Funguje fakt super, jen byl preoblém s tím, že jsem nezapojil funkci samozamykání přes brzdu, které tam jde nastavit resp. zapojit.

Nešlo ani o to samozamykání ale o odemykání, kdy při přesunu klíčku z polohy 2 (nastartováno) do polohy 1 resp z 1 na O se ten alarm snažil odemknout dveře, blázen.

Vždy se tedy ozvala rána všech motorků, protože otevřít již otevřené nejde že :-)

Tato funkce vyřadit dle polského distributora nejde u tohoto konkrétního modelu nejde!

U jiných 486tek prý jo, kombinací tlačítek na ovladači.

Jinak alarm je super s dálkovým vypnutím motoru na 2.5 km, s malou úpravou přijímače až 10 km :-) (od známého radioamatéra).

Je dvojcestný, takže i těch 10km daleko vím v jakém stavu auto právě je.

Dovybavil JSEM HO JEŠTĚ ULTRAZVUK ČIDLAMA, takže je teď v jakoby nejvyšší výbavě.

Příště ale přidám nějaké love a koupím si kvalitu za více peněz!

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Neomlouvej se....

Taky by mě zajímal seznam těch konektorů, co který je :-)

Jinak Airbagy bymohli být ty s těma oranž tlustýma kabelam :-)

je to na vodicovej strane alebo spolujazdcovej?mam natom cierne kryty,takze tam absolutne nie je sanca vidiet.daval si tie kryty dole?

Odesláno

U moji 406 jsou pod sedačkou dva konektory a to hnědé a oranžové barvy. Jeden z nich je na vyhřívání sedaček a druhý asi na pyropás:myslim .

Guest servisman
Odesláno

přece na elektrické sedadla/ motorky /naklánění či co/více obr napoví

[upravil dne 12/8/08 honza406]

• O 2 týdny později...
Odesláno

jak poznate jaky airbag to je?? zacala mi blikat kotrolka a ja predpokladam ze je neco uvolneneho jel jel jsem totiz z Prahy do Bratislavy a na zpatecni ceste jsem se toho vsimnul.

Odesláno
Původně zaslal: lumpma

jak poznate jaky airbag to je?? zacala mi blikat kotrolka a ja predpokladam ze je neco uvolneneho jel jel jsem totiz z Prahy do Bratislavy a na zpatecni ceste jsem se toho vsimnul.

Airbagy mají oranžovou barvu kabelu.....:papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...