Alexandr Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Čau, mam takovej problem a nevim si rady:ze zvědavosti jsem rozebral klíč ( tím pádem se odpojila baterka) a od té doby nefunguje ovládání na dálku ani centrál pomocí klíče, jak u řidiče tak u spolujezdce.Nemohl jsem něco provést s ovladačem nebo mohlo se to rozhodit tou baterkou?Peugeot 406, 1.8 16V, r.v.99Dík za radu: Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 nedal jsi baterky obráceně?? [upravil dne 2/8/08 honza406] Citovat
P607Olda Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Máš zřejmě radiové ovládání (fungovalo i z kapsy?). Rozebráním a (nutnou) výměnou baterky jsme už pokazili 2 DO. Takže, přestože jsem elektronik, toto už nedělám ani za pytel buráků. Ať si pak krčí rameny někdo jiný... Citovat
Alexandr Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 Díky za radu, jo dálka je na radiové ovládání a už jsem to vykoumal. Nejdřív jsem odpojil baterku, tím pádem se to restartovalo a hned potom začal fungovat centrál na klíček. Potom jsem to udělal hned podle návodu a všechno funguje jak má. Citovat
Guest servisman Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Rádi jsme pomohli máš dobrou přezdívku Alexandra znám ze Včelky Máji Citovat
bosslibor Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 kuci naco je to druhé malé tlačítko na klíčku:myslim na 406 Citovat
Guest servisman Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: bosslibor kuci naco je to druhé malé tlačítko na klíčku:myslim na 406 superblokáda dálkovém centrálu nadstandardní zamykání. Jsou to dvě tlačítka. Jedním tlačítkem zamknu dveře, druhým tlačítkem se my zavřou všechny čtyři okna + se zvýší zabezpečení ( ne alarm, ten nemám). Myslím, že se to tu řešilo v tématu \"Superblokáda [upravil dne 3/8/08 honza406] Citovat
bosslibor Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 kura tak to mosím zkusit Ď no šlape aj s oknama a když sem sa ptal v kunovicách v Lioncare naco to tam je tak na to hleděl jak péro a prej nanic magor [upravil dne 4.8.2008 bosslibor] Citovat
ThorR Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Tak odzkouseno, taky mi nesel dalkac, staci ho dvakrat zmacknout u auta, zapnout s nim zapalovani, vytahnout a uz zase funguje, a to druhe tlacitko na ovladaci slouzi k tomu druhemu zamku(znova v nem cvakne) a automaticky se dovrou vsechna okna... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.