Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém s centrálem a dálkovém ovládání

Recommended Posts

Odesláno

Čau, mam takovej problem a nevim si rady:ze zvědavosti jsem rozebral klíč ( tím pádem se odpojila baterka) a od té doby nefunguje ovládání na dálku ani centrál pomocí klíče, jak u řidiče tak u spolujezdce.Nemohl jsem něco provést s ovladačem nebo mohlo se to rozhodit tou baterkou?Peugeot 406, 1.8  16V, r.v.99Dík za radu::myslim

Guest servisman
Odesláno

nedal jsi baterky obráceně??

[upravil dne 2/8/08 honza406]

post-0-14109601613016_thumb.jpg

Odesláno

Máš zřejmě radiové ovládání (fungovalo i z kapsy?).

Rozebráním a (nutnou) výměnou baterky jsme už pokazili 2 DO. Takže, přestože jsem elektronik, toto už nedělám ani za pytel buráků. Ať si pak krčí rameny někdo jiný...;)

Odesláno

Díky za radu, jo dálka je na radiové ovládání a už jsem to vykoumal. Nejdřív jsem odpojil baterku, tím pádem se to restartovalo a hned potom začal fungovat centrál na klíček. Potom jsem to udělal hned podle návodu a všechno funguje jak má.:papa

Guest servisman
Odesláno

Rádi jsme pomohli máš dobrou přezdívku Alexandra znám ze Včelky Máji :super

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: bosslibor

kuci naco je to druhé malé tlačítko na klíčku:myslim na 406

superblokáda ;)

dálkovém centrálu nadstandardní zamykání. Jsou to dvě tlačítka. Jedním tlačítkem zamknu dveře, druhým tlačítkem se my zavřou všechny čtyři okna + se zvýší zabezpečení ( ne alarm, ten nemám). Myslím, že se to tu řešilo v tématu \"Superblokáda

[upravil dne 3/8/08 honza406]

Odesláno

kura tak to mosím zkusit Ď:super no šlape aj s oknama a když sem sa ptal v kunovicách v Lioncare naco to tam je tak na to hleděl jak péro a prej nanic :myslim magor

[upravil dne 4.8.2008 bosslibor]

Odesláno

Tak odzkouseno, taky mi nesel dalkac, staci ho dvakrat zmacknout u auta, zapnout s nim zapalovani, vytahnout a uz zase funguje, a to druhe tlacitko na ovladaci slouzi k tomu druhemu zamku(znova v nem cvakne) a automaticky se dovrou vsechna okna...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...