Martas406 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Zdravím všechny,mám takový dotaz,blbne mi tachometr,občas ukazuje a občas ne,spíš neukazuje.Tachometrem to nebude,ten jsem rozebral a přeletoval,navíc mi to vyhodilo i na diagnostice chybny signal snimače rychlosti.Nevíte někdo kolik stojí,nebo kde bych ho sehnal?Předem mockrát děkuji. Citovat
Kekros Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 mě stál kolem 1300 kč v Peugeotu, jestli je sehnání jinde netušim Citovat
Pinďa Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Skus se poptat na vrakáči (bývalo to tam za cca polovinu nového dílu). Citovat
ozzy56 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Odrazuju od koupě na vrakáči--to kolečko bývá taky odrbané,takže si moc nepomůžeš.... Dá se tam koupit spousta věcí,ale něco je lepší prostě nové. Citovat
Burisek Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 jj tohle bych asi taky koupil nové,a pokud to budou budíky,tak ty se dají též opravit.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.