Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kuci, tak me napada, ze by mozna nebylo od veci psat k te spotrebe a sile motoru taky aspon priblizne procentualni rozdeleni typu jizdy, aby ten udaj mel nejakou vypovidajici hodnotu :)

Me to napriklad basti 9-10 a to mam jen 2.0 motor, ale tezko se mohu vyrovnat nekomu ze vsi, kdo jezdi vetsinou po okreskach, kdyz ja jezdim cca pres 70% mesto a z toho valnou vetsinu prazsky kolony - priskokem vpred (odpoledni Praha :aut ) a jeste automatem. :bojim Napriklad dneska jsem jsem tankoval a zapisoval si hodnoty z PPC a prumernou rychlost od minuleho tankovani, za cca 200 km, jsem mel 22 km/h :aut

Takze dam priklad:

9 l/100km

2.0 HDi - automat

-------------------------

50% mesto-kolony

20% mesto

20% okresky a statni

10% dalnice

Odesláno

PS: Tech 22 km/h je docela extrem, normalne, pokud v tom nemam nejake mezimesto, mivam neco pres 30 km/h. Kdyz tam mam nejaka ta mezi mesta, tak se vyjimecne dostavam i na prumer kolem 50 km/h :mrk

Odesláno

No okoli taky udelam za 7,5, ale koukni na tu moji skladbu stylu jizdy. Priskokem vpred v kolone se na tempomat moc jezdit neda :D Tak to nejspis bude v tom, ten rozdil :mrk

Odesláno

Me muzes urazit jedine bejzbolici :bacha:D

Tak nekdy muzem dat kolonku pres Prahu spolu a uvidis, ze se budeme lisit max o pul litru, coz udela muj automat :super

PS: Ti rikam, ja s tim taky umim jezdit za 7,5, ale ne 5 km/h a to Ty taky ne :P

[upravil dne 31/5/09 Shemik]

Odesláno

dnes jsem vymazal km a spotrebu a jel od znova tak petrovice und zbraslav v poledna a ve ctyri zpot kolony zas jen 7,5l a to bylo dnes docela husty

Odesláno

kluci dohadujete se o prdu holt automat si veme trošku -skoro litřík-na víc ho mám taky,měl jsem Lagunu automat na dálnici 5,8 a na těch okreskách 9, zatím jen okresky a 8,3

Odesláno

My se nedohadujem, my se s Plazikem jen tak stengrujem, ale mame se radi, ze jo Plaziku :mrk

Jinak jasny, automat si bere normalne o pullitr az litr vic, ale tady je rec o rozdilu 2,5 az 3 litry :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...