Fakir Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Nazdárek , uvažuju o menším upgradu rádia a celkem koukám na toto http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-bluetooth-clarion-fb289rbt-----handsfree-548.html Za ty prachy to nevypadá zle. CD klidně oželím, to případně pořeší discman v AUXu, nicméně mít hudbu na SD kartách by mi celkem vyhovovalo. Spíš mně zajímá zkušenost s přístrojem jako takovým... Citovat
f3Rd@ Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Mam ho, i Fusion ho ma, uz jsem o tom psal neco malo... mrkni sem: CD ti asi chybet nebude, kup 2GB nebo riskni 4GB SD kartu, ale vem tu nejpomalejsi co sezenes. K tomu ctecku a pak uz jen pretahujes MP3. A nebo muzes hrat z mobilu... HF je dobry, jeste jsem nezkousel, jestli za jizdy staci vestaveny mikrofon a nebo jestli musis pripojit ten externi. Citovat
jarinek Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Asi blbej dotaz, ale nedá mě to. Je potřeba k tomu nějakej adaptér aby fungoval displej v kapličce a i ovladač pod volantem ? Citovat
jarinek Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 No neva, třeba se ozve nějakej 206kař. Citovat
Schreek Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 jarinek: Na ovladač se redukce sehnat ještě dá (cca 1500,-) ale na displej zapomeň, to musí podporovat rádio a uměj to jen hooodně drahý verze od sony Citovat
jarinek Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Dobrá, displej oželím, ale je potřeba na toto rádio Clarion FB289RBT ještě teda ta redukce když mám origo radio CLARION ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.