Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím a prosím o pomoc. Zase mě zlobí motor..když uberu plyn nebo dám uplně nohu z plynu, tak motor škubne jako svině..Nesetkal jste se s tím někdo?? :(

už mě to auto začíná pěkně točit..každej měsíc něco..

Odesláno

Dělá to za studena i za tepla..A dneska ráno nastartuju, přidám plyn abych se rozjel a nic..auto se rozjíždí jak bez plynu. Pak se to najednou chytlo a jelo to..Jak kdyby zlobil potenciometr škrtící klapky..No nevím. V pondělí s tím jedu do servisu tak uvidíme..

Odesláno

Svíčky mám nové asi 3 měsíce..A to škubnutí mi přijde buď jako že to jednou vynechá zapálení nebo se tam nevstříkne palivo..Silentblok na spodku motoru sem měnil někdy na jaře, ale pro jistotu na něj taky mrknu.. Ale dělá to stejně na benzin tak na plyn..tak asi něco s eletrikou. Možná rampa..No uvidím co řekneu v servisu..

Odesláno

Ahoj , mali sme stejny problem, bol to snímač tlaku nasávaného vzduchu, novy stál 2500 od firmy Bosch originál stojí okolo 4000Kč, vymenit si to možeš sám do servisu by som s tym nechodila, este si daj bacha su dvojake konektory, boli sme na diagnostyke a ta to neodhalila takze musis proste skusat!

Odesláno

Tak tohle čidlo mám taky nové..no, teď už asi rok starý..:D Ale je pravda, že to není origo. Zkusim tam vrátit to původní, dobré...Uvidíme jestli se to zlepší nebo ne. Jinak dík za tip :)

Odesláno

Ahoj, ja mozem len potvrdit slova mazela 406, mal som podobnu zavadu plus mi kolisali otacky motora. Po vymene za identicky pouzity snimac Bosch problem zmizol.

Odesláno

snímač tlaku v sacím potrubí je hned na tom deklu sání...když otevřeš kufr, tak hned na proti chladiči..je to jediný čidlo co tam uvidíš.Jinak jsem byl v servisu a problém byl ve špatném kontaktu tohoto čidla + ještě na čidle bohatosti směsi. Tak mi prostříkali kontakty a smazaly dočasný závady a to je vše..Ale mě furt přijde že to auto jede nějak divně..když vyšlápnu spojku, tak buď zůstanou otáčky chvilku viset na původních nebo si dokonce lehce přidaj a pak teprve klesaj..Ale je mi to fuk. Už do něj nestrčím ani korunu..:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...