Kinyo Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Zdravím a prosím o pomoc. Zase mě zlobí motor..když uberu plyn nebo dám uplně nohu z plynu, tak motor škubne jako svině..Nesetkal jste se s tím někdo?? už mě to auto začíná pěkně točit..každej měsíc něco.. Citovat
Kekros Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 a to dělá za studena i za tepla ? Citovat
Kinyo Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 Dělá to za studena i za tepla..A dneska ráno nastartuju, přidám plyn abych se rozjel a nic..auto se rozjíždí jak bez plynu. Pak se to najednou chytlo a jelo to..Jak kdyby zlobil potenciometr škrtící klapky..No nevím. V pondělí s tím jedu do servisu tak uvidíme.. Citovat
urdemala Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 - zkus kouknout na svíčky - taky mi narážel motor do kastle při puštění pedálu - bylo to silentblokem motoru, byl prdlej a štvalo mě to škubání neskutečně Citovat
Kinyo Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 Svíčky mám nové asi 3 měsíce..A to škubnutí mi přijde buď jako že to jednou vynechá zapálení nebo se tam nevstříkne palivo..Silentblok na spodku motoru sem měnil někdy na jaře, ale pro jistotu na něj taky mrknu.. Ale dělá to stejně na benzin tak na plyn..tak asi něco s eletrikou. Možná rampa..No uvidím co řekneu v servisu.. Citovat
mazel406 Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Ahoj , mali sme stejny problem, bol to snímač tlaku nasávaného vzduchu, novy stál 2500 od firmy Bosch originál stojí okolo 4000Kč, vymenit si to možeš sám do servisu by som s tym nechodila, este si daj bacha su dvojake konektory, boli sme na diagnostyke a ta to neodhalila takze musis proste skusat! Citovat
Kinyo Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 Tak tohle čidlo mám taky nové..no, teď už asi rok starý.. Ale je pravda, že to není origo. Zkusim tam vrátit to původní, dobré...Uvidíme jestli se to zlepší nebo ne. Jinak dík za tip Citovat
LUB0SS Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Ahoj, ja mozem len potvrdit slova mazela 406, mal som podobnu zavadu plus mi kolisali otacky motora. Po vymene za identicky pouzity snimac Bosch problem zmizol. Citovat
tomino Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Hele a jak ten snímač vypadá, a kde přesně je umístěnej??? Nějak jsem se k tomuto vláknu teď přimotal a nevím o co jde??? Citovat
Pazoutak Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Taky mi to dělá podobné věci, kde najdu snímač tlaku vzduchu, je to někde za filtrem sání? Citovat
Kinyo Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 snímač tlaku v sacím potrubí je hned na tom deklu sání...když otevřeš kufr, tak hned na proti chladiči..je to jediný čidlo co tam uvidíš.Jinak jsem byl v servisu a problém byl ve špatném kontaktu tohoto čidla + ještě na čidle bohatosti směsi. Tak mi prostříkali kontakty a smazaly dočasný závady a to je vše..Ale mě furt přijde že to auto jede nějak divně..když vyšlápnu spojku, tak buď zůstanou otáčky chvilku viset na původních nebo si dokonce lehce přidaj a pak teprve klesaj..Ale je mi to fuk. Už do něj nestrčím ani korunu.. Citovat
Kinyo Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 Tak už to zase cuká..To by mi z toho prask.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.