Medvěd Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Budu se opakovat, ale VÍTEJTE MEZI NÁMI Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 Jupíííííííííííííííííííííííí tak jsem doma, svezení báječný, budem si na sebe muset zvyknout, ale to půjde lehce hned zítra vyrážíme na nákupní výlet doladit detaily výbavy, tak pak poreferuji víc... Všem přeju dobrou noc Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: budo Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Katchi Zdar lidi potvůrka je zatím doma, hned zítra se pochlubím, nebojte snad jsme vybrali dobře, potřebuju auto na dojíždění do práce, nechtěla jsem moc drahé, tak věřím, že se Puclík osvědčí věř tomu-že TA doma není Opsala sis kilometry..?Bo těch tam po dnešku naskáče-to budeš koukat:mrk nebylo to zas tak hrozný, cca 200km .... Kačka už má první jízdu za sebou a vůbec se s tím nemazala .... Jinak taky zdravím:papa [upravil dne 27.7.2008 budo] jenom 200km..? že tys nám ty kilometry stočil..?! přiznej se! Citovat
peugeotkovic Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Původně zaslal: Katchi Jupíííííííííííííííííííííííí tak jsem doma, svezení báječný, budem si na sebe muset zvyknout, ale to půjde lehce hned zítra vyrážíme na nákupní výlet doladit detaily výbavy, tak pak poreferuji víc... Všem přeju dobrou noc výlet a pofotit autko i sebe a přijd\'te se nám zítra ukázat:papa hezké sny:papa Citovat
Katchi Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 No mě ještě před chvílí říkal jenom 130, tak nevim nevim Jdu ho hned zbančit Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 taky vitam, pak dej foto :-) Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Katchi Zdar lidi potvůrka je zatím doma, hned zítra se pochlubím, nebojte snad jsme vybrali dobře, potřebuju auto na dojíždění do práce, nechtěla jsem moc drahé, tak věřím, že se Puclík osvědčí já jen.. že už je pozítří.. Jste v pořádku..? Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Přidávám se k ostatním a vítám Vás tu. Citovat
Katchi Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 já jen.. že už je pozítří.. Jste v pořádku..? Ahoj, neboj, v pořádku jsme, jen jsem poslední tři dny vůbec nestíhala ¨a nedostala se na net ale auto už je vyfocený, až budu mít večer trochu času, tak sem hodím nějaké fotky... Citovat
Katchi Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 Tak konečně mám chvilku času, abych sem mohla přidat fotky, které jsem slíbila dávno předávno...fakt nebyl čas... tak tady jsou... ...a to je zatím vše, lepší fotky nemám Citovat
Katchi Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 ...no možná ještě jedna... Citovat
Katchi Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 ..a ještě jeden bonbónek na závěr: To je Alfons, kterej už se nemůže dočkat, až se sveze Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 vypadá celý štěstím bez sebe:D a vůbec-s ním musí být asi taky legrace:D černé autko,černý bobík a ted\' ty! [upravil dne 31.7.2008 peugeotkovic] Citovat
Katchi Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 To si piš...hlavně když se vykoupe v řece a okamžitě chce nastupovat ale je to moje zlatíčko... Citovat
Katchi Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 Pozor pozor, šedá metalíza ...no tu bude mít Alfons asi taky za pár let a Jarda už ji má, tak mi tak pěkně laděj Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Auto pěkný, ale děsně se mi nelíbí ten futrál na volantu. Jinak ale s autem samozřejmě hodně štěstí, ať slouží až do roztrhání těla (nebo aspoň té okrasy na volantu) Citovat
Katchi Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 Holt jsem potřebovala něco na volant, jelikož je moc tenký a holt jinej futrál nebyl, no...nebo ještě horší ... Jardovi se taky nelíbí...no ale co...slouží svému účelu a to je důležitý... Citovat
peugeotkovic Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: Katchi Holt jsem potřebovala něco na volant, jelikož je moc tenký a holt jinej futrál nebyl, no...nebo ještě horší ... Jardovi se taky nelíbí...no ale co...slouží svému účelu a to je důležitý... troška červené k oživení neuškodí koukej na můj pokojíček:aut Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Peugeotkovic, já mám v pokojíčku rád hlavně pohodlnou postýlku dostatečných rozměrů - pokojíček Tvého stylu by mi poněkud příliš připomínal práci (volant, páčky, pedály) - a už vůbec bych tam nemusel ty plyšové pracholapky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.