Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Představení nových členů

Recommended Posts

Odesláno

Jupíííííííííííííííííííííííí :super tak jsem doma, svezení báječný, budem si na sebe muset zvyknout, ale to půjde lehce :D

hned zítra vyrážíme na nákupní výlet doladit detaily výbavy, tak pak poreferuji víc...

Všem přeju dobrou noc :papa

Odesláno
Původně zaslal: budo

Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: Katchi

Zdar lidi :papa

potvůrka je zatím doma, hned zítra se pochlubím, nebojte :super

snad jsme vybrali dobře, potřebuju auto na dojíždění do práce, nechtěla jsem moc drahé, tak věřím, že se Puclík osvědčí :D

věř tomu-že TA doma není:bojim:D

Opsala sis kilometry..?Bo těch tam po dnešku naskáče-to budeš koukat:mrk

:D nebylo to zas tak hrozný, cca 200km ....

Kačka už má první jízdu za sebou a vůbec se s tím nemazala .... :super

Jinak taky zdravím:papa

[upravil dne 27.7.2008 budo]

jenom 200km..?:cool: že tys nám ty kilometry stočil..?! :roker přiznej se! :bacha:D

Odesláno

Jupíííííííííííííííííííííííí :super tak jsem doma, svezení báječný, budem si na sebe muset zvyknout, ale to půjde lehce :D

hned zítra vyrážíme na nákupní výlet doladit detaily výbavy, tak pak poreferuji víc...

Všem přeju dobrou noc :papa

výlet a pofotit autko i sebe a přijd\'te se nám zítra ukázat:papa

hezké sny:papa

Odesláno

Zdar lidi :papa

potvůrka je zatím doma, hned zítra se pochlubím, nebojte :super

snad jsme vybrali dobře, potřebuju auto na dojíždění do práce, nechtěla jsem moc drahé, tak věřím, že se Puclík osvědčí :D

já jen.. že už je pozítří..:myslim:aut

Jste v pořádku..?:myslim:roll

Odesláno
já jen.. že už je pozítří..

Jste v pořádku..?

Ahoj, neboj, v pořádku jsme, jen jsem poslední tři dny vůbec nestíhala :(¨a nedostala se na net :nevim

ale auto už je vyfocený, až budu mít večer trochu času, tak sem hodím nějaké fotky...

Odesláno

Tak konečně mám chvilku času, abych sem mohla přidat fotky, které jsem slíbila dávno předávno...fakt nebyl čas...

tak tady jsou...

p7290209aox5.jpg

p7290210ava4.jpg

p7290212apq9.jpg

...a to je zatím vše, lepší fotky nemám :aut

Odesláno

Auto pěkný, ale děsně se mi nelíbí ten futrál na volantu.

Jinak ale s autem samozřejmě hodně štěstí, ať slouží až do roztrhání těla (nebo aspoň té okrasy na volantu)

Odesláno

Holt jsem potřebovala něco na volant, jelikož je moc tenký a holt jinej futrál nebyl, no...nebo ještě horší :myslim ... Jardovi se taky nelíbí...no ale co...slouží svému účelu a to je důležitý...

Odesláno

Holt jsem potřebovala něco na volant, jelikož je moc tenký a holt jinej futrál nebyl, no...nebo ještě horší :myslim ... Jardovi se taky nelíbí...no ale co...slouží svému účelu a to je důležitý...

troška červené k oživení neuškodí:)

koukej na můj pokojíček:aut

post-0-14109601603837_thumb.jpg

Odesláno

Peugeotkovic, já mám v pokojíčku rád hlavně pohodlnou postýlku dostatečných rozměrů - pokojíček Tvého stylu by mi poněkud příliš připomínal práci (volant, páčky, pedály) - a už vůbec bych tam nemusel ty plyšové pracholapky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...