BoneDaddy Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Pěkný pěkný L.I.P.O.8. To bude brzdit jedna radost a i opticky to vypadá hodně slušně. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: Fakir Pěkný. Mám stejný brzdy jako ty, tak mě velmi zajímá, jak to bude fungovat. Co máš za rok výroby, L.I.P.O.? rok výroby 99.Už se těším až budu moct zkusit naplno zabrzdit,ale co sem si stím užil.Člověk by ani neřek jak těžké je vybrat brzdy Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Pěkný pěkný L.I.P.O.8. To bude brzdit jedna radost a i opticky to vypadá hodně slušně. a taky tím designem vypadají,že sou o něco větší Citovat
lacek206 Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 L.I.P.O.8 vyzerá to parádne, akej značky sú tie kotúče, máš to len vpredu,alebo aj vzadu. Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: lacek206 L.I.P.O.8 vyzerá to parádne, akej značky sú tie kotúče, máš to len vpredu,alebo aj vzadu. Ferodo kotouče i desky,na zadek mi nezbyly peníze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.