vinorak Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Takže věc se má tak, že pokud má motor míň jak 70 stupňů tak v nízkejch otáčkách tak kolem 2000 cuká. Takže se dá plynule rozjet pouze s plynem kolem 3000. Jak se auto ohřívá, tak je vše normální a jde se rozjet pomalu i z volnoběhu a to bez sebemenších problémů. Je to mono- Jetronic. Nový jsou tyhle věci: svíčky, kabely, palec, víčko, seřízen předstih, teplotní čidlo, palivový filtr, NOVÝ potenciometr. čidla sem měřil přímo na svorkovnici řj a vše tam leze. Krokový motorek chodí, Otáčky normálně přidá, akorát prostě za studena cuká. Podtlaky sou vyměněný a nikde to nesaje falešnej vzduch. Ještě zkusim prohodit zapalovací cívku:myslim (ještě že mám dvě auta ) Takže co by to mohlo dělat?? Jo a teď sem tam nalil plnou 98 a dělá pořád.Napadá mě jedině snímač otáček na rozdělovači pro zapalování... Mohlo by to být tím:myslim??? Děkuju všem za rady:super Citovat
EXI.60 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Ten snímač otáček zkus taky přehodit.Mě dělával neplechu na 309.(Otázka 5minut ho přehodit)Blbnul mi taky za studena.Kdyby to nebylo ono,tak zkus ještě to teplotní čidlo,co je pro řídící jednotku,myslím že je zelený.Taky jsem o tom na foru četl,že když je špatný tak motor blbne za studena. Citovat
vinorak Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 no čidlo na vodu už je taky vyměněný jinak to zkusim vyměnit, jestli to bude ono. Akorát nevim jestli to půjde, protože tady je rozdělovač bosch a na druhym motoru je jinej, ale taky je to mono jetronic:myslim Citovat
EXI.60 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Ty snímací destičky jsem viděl zatím jen Bosch,tak to snad máš stejný Citovat
vinorak Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 no a další dotaz: kde koupim tu vodivou pastu kterou se to má potřít Citovat
Pája Rybišár Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: vinorak no a další dotaz: kde koupim tu vodivou pastu kterou se to má potřít Myslíš ten modul zapalování?Zajdi do počítačový firmy a kup si to tam..je to jako na procesor(vodí to lépe teplo) Citovat
vinorak Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Pája Rybišár Původně zaslal: vinorak no a další dotaz: kde koupim tu vodivou pastu kterou se to má potřít Myslíš ten modul zapalování?Zajdi do počítačový firmy a kup si to tam..je to jako na procesor(vodí to lépe teplo) jo přesně ten, díky:super Citovat
Pája Rybišár Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: vinorak no čidlo na vodu už je taky vyměněný jinak to zkusim vyměnit, jestli to bude ono. Akorát nevim jestli to půjde, protože tady je rozdělovač bosch a na druhym motoru je jinej, ale taky je to mono jetronic:myslim Ono to půjde ale musiš demontovat celý rozdělovač a dat kus za kus;)....blbí je to,že si rozhodíš zakladní předstih... PS:Nebo to jde rozdělat a vyměnit jen ten indukční snímač Citovat
Pája Rybišár Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Dělal jsem to na silnici v Moravském Písku:D,,,když kamaradovy zdechno auti....demontoval jsem to na své a chtel to o 200km dál namontovat na jeho a ejhle,bylo to jinačí...ale na konec se to semnou domluvilo a jelo to:D:aut Citovat
vinorak Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 no právě, že bych chtel přehodit jenom ten snímač. Neví někdo kolik by to mělo mít odpor???. Soused to asi před 14 dny měnil, a mělo to tušim 15k ohmů. ale nevim mezi kterejma pinama to měřit Citovat
vinorak Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 to to nikdo fakt neměřil:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.