Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže věc se má tak, že pokud má motor míň jak 70 stupňů tak v nízkejch otáčkách tak kolem 2000 cuká. Takže se dá plynule rozjet pouze s plynem kolem 3000. Jak se auto ohřívá, tak je vše normální a jde se rozjet pomalu i z volnoběhu a to bez sebemenších problémů.

Je to mono- Jetronic. Nový jsou tyhle věci: svíčky, kabely, palec, víčko, seřízen předstih, teplotní čidlo, palivový filtr, NOVÝ potenciometr. čidla sem měřil přímo na svorkovnici řj a vše tam leze. Krokový motorek chodí, Otáčky normálně přidá, akorát prostě za studena cuká. Podtlaky sou vyměněný a nikde to nesaje falešnej vzduch. Ještě zkusim prohodit zapalovací cívku:myslim (ještě že mám dvě auta :D)

Takže co by to mohlo dělat?? Jo a teď sem tam nalil plnou 98 a dělá pořád.Napadá mě jedině snímač otáček na rozdělovači pro zapalování... Mohlo by to být tím:myslim???

Děkuju všem za rady:super

Odesláno

Ten snímač otáček zkus taky přehodit.Mě dělával neplechu na 309.(Otázka 5minut ho přehodit)Blbnul mi taky za studena.Kdyby to nebylo ono,tak zkus ještě to teplotní čidlo,co je pro řídící jednotku,myslím že je zelený.Taky jsem o tom na foru četl,že když je špatný tak motor blbne za studena.

Odesláno

no čidlo na vodu už je taky vyměněný :super jinak to zkusim vyměnit, jestli to bude ono. Akorát nevim jestli to půjde, protože tady je rozdělovač bosch a na druhym motoru je jinej, ale taky je to mono jetronic:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Původně zaslal: vinorak

no a další dotaz: kde koupim tu vodivou pastu kterou se to má potřít :myslim

Myslíš ten modul zapalování?Zajdi do počítačový firmy a kup si to tam..je to jako na procesor(vodí to lépe teplo):mrk:)

jo přesně ten, díky:super

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

no čidlo na vodu už je taky vyměněný :super jinak to zkusim vyměnit, jestli to bude ono. Akorát nevim jestli to půjde, protože tady je rozdělovač bosch a na druhym motoru je jinej, ale taky je to mono jetronic:myslim

Ono to půjde ale musiš demontovat celý rozdělovač a dat kus za kus;)....blbí je to,že si rozhodíš zakladní předstih...

PS:Nebo to jde rozdělat a vyměnit jen ten indukční snímač:)

Odesláno

no právě, že bych chtel přehodit jenom ten snímač. Neví někdo kolik by to mělo mít odpor???. Soused to asi před 14 dny měnil, a mělo to tušim 15k ohmů. ale nevim mezi kterejma pinama to měřit :myslim

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...