Fut007 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Zdravím, potřebuji poradit s banální věcí. Lakýrník mi před stříkáním sundal u 306 r.v.98 ochranné boční lišty dveří a já je tam za boha nemůžu dostat zpět. Jelikož jsem u toho nebyl, když je sundával, tak nevím, jak mají být natočené ty bíle čudlíky, co my tam zbyli. Řekl bych že to na to má určitě nějaký vliv. Prosím o radu zkušenější kolegy. Díky všem za info. Citovat
Honzi Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 tak jsem hodil oko do moudre knihy...a tam se pise, ze vnejsi listy a doplnky na karoserii jsou prilepeny specialnim lepidlem bohuzel nic vic jsem nenasel. Zlom vaz ;-) Citovat
jofo Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 No asi sa treba opytat lakirnika ako to daval dole a isto rad poradi co s tym. Citovat
Fut007 Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Tak tu moudrou knihu mám taky, do té jsem už koukal. Máš pravdu, že tam píší, že je to lepené. Za lakýrou asi budu muset, myslel jsem, že to nebude problém, tak jsem se o to moc nezajímal. Ale začal jsem se o to zajímat, když jsem nad tím strávil půl hodiny. Po půl hodině jsem se tak vytočil, že jsem toho musel nechat. Jinak bych musel navštívit před lakýrníkem ještě klempíře. Díky za rady a kdyby měl ještě někdo nějaký poznatek, sem s ním. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Na starom aute som to mal prilepené obojstrannou penovou páskou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.