Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ochranné lišty bočních dveří

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřebuji poradit s banální věcí. Lakýrník mi před stříkáním sundal u 306 r.v.98 ochranné boční lišty dveří a já je tam za boha nemůžu dostat zpět. Jelikož jsem u toho nebyl, když je sundával, tak nevím, jak mají být natočené ty bíle čudlíky, co my tam zbyli. Řekl bych že to na to má určitě nějaký vliv. Prosím o radu zkušenější kolegy. Díky všem za info.

Odesláno

tak jsem hodil oko do moudre knihy...a tam se pise, ze vnejsi listy a doplnky na karoserii jsou prilepeny specialnim lepidlem :P bohuzel nic vic jsem nenasel. Zlom vaz ;-)

Odesláno

Tak tu moudrou knihu mám taky, do té jsem už koukal. Máš pravdu, že tam píší, že je to lepené. Za lakýrou asi budu muset, myslel jsem, že to nebude problém, tak jsem se o to moc nezajímal. Ale začal jsem se o to zajímat, když jsem nad tím strávil půl hodiny. Po půl hodině jsem se tak vytočil, že jsem toho musel nechat. Jinak bych musel navštívit před lakýrníkem ještě klempíře. :) Díky za rady a kdyby měl ještě někdo nějaký poznatek, sem s ním.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...