KimBee Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Muze mi nekdo poradit kde se zapina mlhovka u Peugeotu 206 ????? Nemuzu to nekde najit )))) Diky moc. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: KimBee Muze mi nekdo poradit kde se zapina mlhovka u Peugeotu 206 ????? Nemuzu to nekde najit )))) Diky moc. leva pačka blinkru , vnitrni prstenec je otočny Citovat
KimBee Odesláno 25. červenec 2008 Autor Odesláno 25. červenec 2008 Dekuju zitra na to mrknu..) Citovat
PnR Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 hehe ked som prvy krat sedel v auticku tak som sa pekne zapotil kym som nasiel kde sa zapinaju svetla.. dovtedy autoskola na fabii, potom na pasate som jazdil... takze som na to pozeral ako blb.. ale podarilo sa Citovat
Edison Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Protot se ke všemu dělaj takový ty knížečky, kterým se říká \"návod\", \"manuál\" a podobně. Ono není od věci si to aspoň proslistovat. Aspoň podle Murphyho pravidla: \"Selžou-li veškeré pokusy o zprovoznění nějakého zařízení, je načase otevřít návod\". ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.