Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Havarijko ano, či ne?  

1. 1. Havarijko ano, či ne?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Mišak: viz Nehody...

Mně poslal osud do cesty před auto(3dny nové) celého statného jelena.:oJá to s fungl novýma peugeotáckýma brzdama tehda ubrzdila :super Jelen mě zůstal stát před kapotou..Ale hnedle jsem mazala vyřizovat i to havarijko lidičky! Od té doby mám vážně klidnější spaní:)

Jinak na 4 leté,1.1 mi to letos spočítali takhle.Samozřejmě proti krádeži,živelným pohromám i vandalismu..A rok od roku platím mín\'

Je to u české a platím čtvrtletně bez navýšení.Některé pojišt\'ovny si za čtvrtletní platbu přičítají 5%:bacha

[upravil dne 25.7.2008 peugeotkovic]

post-0-14109601525566_thumb.jpg

Odesláno

Mam ted certsve auto podobneho stari i ceny a havarijko jsem nedaval. Vim jak s nama pojistovna vybehla po peti letech placeni havarijka u noveho auta a zaroven jak to dopadlo pri havarii (totalce) stareho Mondea...opravdu. Kdyz platis ty, tak se jim to libi, ale opacne ...

Odesláno

Jezdím ojetými auty 33 let (naštěstí bez nehody) bez havarijního, za tu dobu mám dávno \"naspořeno\" na jiné ojeté auto. Takže pojišťovna značky \"vlastní kapsa\".

Ve firmě máme taky pojištěna auta v leasingu. Pak už ne. A, divte se, statisticky to vychází výborně - zánovní auto ukradeno, povodeň, totálka - zaplatili a vyplatilo se. A stará auta nebourají, nebo bourají levně. Je to statistika asi za 13 mil. km.

[upravil dne 25.7.2008 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Jezdím ojetými auty 33 let (naštěstí bez nehody) bez havarijního, za tu dobu mám dávno \"naspořeno\" na jiné ojeté auto. Takže pojišťovna značky \"vlastní kapsa\".

P607Olda:Nojo,jenže já bych asi nenaspořila-já bych to stejně projela:myslim

Vlastně havarijko nejde z mojí kapsy-tak se mám:aut

Odesláno

Je mam pojiste bonusu s zakonnym pojistenim za 15795 bez DPH 5% min 5t , pres pojistovaka ma castku 270t bez DPH na C5 2,2 HDi Kombi r 04 . pojistovane loni u kooperativy.

Pri spravovani v servise se zadna amortizace nepocita a pro me jako podnikatele je jeste bonus pujcovne auta .

[upravil dne 25/7/08 barenst]

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Je mam pojiste bonusu s zakonnym pojistenim za 15795 bez DPH 5% min 5t , pres pojistovaka ma castku 270t bez DPH na C5 2,2 HDi Kombi r 04 . pojistovane loni u kooperativy.

Pri spravovani v servise se zadna amortizace nepocita a pro me jako podnikatele je jeste bonus pujcovne auta .

[upravil dne 25/7/08 barenst]

Takže říkám-klidné spaní:super

Odesláno

Na mou \"novou\" 807 (pořizovací cena 350.000,-Kč) jsem si nechal udělat návrh havarijního s povinným ručením, komplet za 54.000 ročně. :bacha

Naštěstí manželka pracovala v nejmenované pojišťovně, takže jsme dostali 55% slevičku (mám 8let bez nehody). A jsem na 21.000,- což už se ( za havarijní s 5% spoluúčastí, odcizení, živel a povinný) vyplatí. :P

[upravil dne 25/7/08 Ravel]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...