Tomova206 Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Ahoj, můžete mi poradit jak sundat nádobku ostřikovačů? Kape mi z ní dole voda, ale žádnou díru jsem nenahmatal. Díky. Citovat
Zila Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 a čo tak dat dole ten spodny plastovy dekel pod blatnikom a stadial sa naneho mrknut:super Citovat
Escaper Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 myslim ze musis sundat podbeh praveho predniho kola a za nim je schovana ta nadobka. Citovat
Escaper Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Zila a čo tak dat dole ten spodny plastovy dekel pod blatnikom a stadial sa naneho mrknut:super o fous jsi byl rychlejsi Citovat
Zila Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: Escaper Původně zaslal: Zila a čo tak dat dole ten spodny plastovy dekel pod blatnikom a stadial sa naneho mrknut:super o fous jsi byl rychlejsi ide oto pomoct :super:super:super:super Citovat
Zila Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: Tomova206 Ahoj, můžete mi poradit jak sundat nádobku ostřikovačů? Kape mi z ní dole voda, ale žádnou díru jsem nenahmatal. Díky. no asi to stale opravuje ani nenapiše čo a ako :myslim:myslim:myslim:super:super:super:D:D:D Citovat
Tomova206 Odesláno 31. červenec 2008 Autor Odesláno 31. červenec 2008 Tak dneska jsem se k tomu dostal a sundal jsem ji. Byla tam dírka asi jako spendlíková hlavička, zelpil jsem ji a chvíli počkal, až ztvrdne lepidlo, nalil jsem tam trošku vody a dobrý. Nalil jsem víc a kape:bojim Ale zejtra vezmu pájku a zapájim to. Citovat
janou Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Nie je jednoduchšie zaskrutkovať skrutku namočenú v lepidle? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.