Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálkové ovládáni centrálu

Recommended Posts

Odesláno

Najednou mi prestal fungovat dalkac. Nic jsem s nim nedelal, nevim jestli to bude baterkou, ale predtim fungoval bez problemu. Slysel jsem, ze to muze byt i tim, ze kdyz ho nekolikrat zmacknu mimo dosah, ze se nejak zablokuje nebo co ... pak me jeste napada ze by mohla odejit jednotka, ale central funguje ak nevim. Kdyz jsem volal do Peugeotu, tak mi rekli ze by to muselo na diagnostiku, ktera stoji 1000,- a pak by se to teprve resilo. KDyz se dneska da koupit dalkac novy s vystrelovakem za 800,- tak je to asi lepsi reseni nez oprava. Nevite jak je to tam potom s imobilizerem? Ja mam ten schovany dole u nohou, je potom nejaky i s samotnem klicku?

Odesláno

a znas kod te klavesnice ? pokud ano a nebude ti vadit mackani kodu pred startem, tak ji nech zapojenou, montaz jineho univerz. alarmu ji nijak neovlivni.

Pokud kod neznas a klavesnice je odblokovana (sviti zelena dioda) tak odpoj konektor a uz ho nezapojuj, RJ zustane odblokovana a muzes pak zapojit nejaky univerzalni autoalarm s imobilizerem a dalkovym ovladanim ( obvod ktery budes chtit blokovat si vyberes sam, napr. palivova pumpa atd )

jinak jednotka DO a jednotka centralniho zamykani jsou dve ruzne a oddelene veci, obe dve jednotky jsou shovane pod odkladaci skrinkou u spolujezdce

[upravil dne 25/7/08 Ferry]

Odesláno

Kod klavesnice znam a musim ho zadavat pokazde, slo jen o to kdybych si koupil central s vystrelovacim klicme a nechal si ten klic vybrousit, jestli v tom klici samotnem neni take nejaky mimobilizer.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...