davoš Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Zdravím Neví někdo proč nemohu při tankování zaaretovat tankovácí pistoly a počkat dokud se nádrž nenaplní a pistol vypné sama? musímji stále jen jemně pomačkávat jinak se mi pistol vypne jako by byla nádrž plná,ale při tom tankuji do prázdné nádrže.Dělá mi to u každé benzínky. Díky za odpověd Citovat
peugeotkovic Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 už se mě to taky stalo:myslim Možná jsme jen neměli pistoli vtlačenou až fakt nadoraz.. Jo a jen u některé benzínky-ty staré. [upravil dne 24.7.2008 peugeotkovic] Citovat
pastorek Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Presne tento problém mám tiež a pomáha iba tlačiť rukoveť pištole hore. Akonáhle ju položím tak vypína. Je to spôsobené vírením paliva v nalievacom otvore. Na pištoli je v hornej časti výtokovej rúrky malý ventil ktorým si pištoľ pri tankovaní prisáva vzduch. Akonáhle nasaje palivo tak vypne. Citovat
berla2,0hdi Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 nedávno sem musel u 2,0hdi v práci vyměnit to palivové čerpadlo byl to model 2002( modely v roce 2003 už toto čerpadlo nemají comonrail je schopný si palivo matahnout sám )no a jak sem sundal tu nádrž tak dole v tom místě kde se napojuje ta trubka co vede od víčka nádrže tak tam je ještě klapka tak jesli to nebude tím Citovat
ozzy56 Odesláno 20. únor 2011 Odesláno 20. únor 2011 nedávno sem musel u 2,0hdi v práci vyměnit to palivové čerpadlo byl to model 2002( modely v roce 2003 už toto čerpadlo nemají comonrail je schopný si palivo matahnout sám )no a jak sem sundal tu nádrž tak dole v tom místě kde se napojuje ta trubka co vede od víčka nádrže tak tam je ještě klapka tak jesli to nebude tím systém common rail nemá s dopravou paliva z nádrže nic... Citovat
berla2,0hdi Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 tak to by ses divil čeče že to čerpadlo v nádrži u modelu 2,0hdi do roku 2002 je už sem to měnil má to i partner i berlingo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.