Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi dnes ráno nějaký dobrák urval levý stěrač (i s ramenem - vylomený z úchytu). Obvolal jsem snad všechny možné vrakáče, autorizované servisy a prodejce - nikde nic (max. mají jen stírač bez ramene). Netušil jsem, že to je takový problém - nevíte někdo, kde se to dá rychle sehnat a za kolik (RM servis Brno: rameno Valeo přes 900,- + stírač s lištou 1300 :-))))))?

Odesláno

Nemá ani ten žid v Schrotcaru? Je to dacan, ale když je díl potřeba (vždycky nabídl neakceptovatelnou cenu, řekl jsem díky a jel dál :) ). U Olmika v Autolendu by mohli mít a pak ještě jeden borec v Olomouci. Dobrej chlápek a má rozumný ceny. Nesnaží se to hnát do extrému. Ale Olomouc je pro takovou věc trochu daleko.

Když tak bych ti dal číslo na tel. a obr. s mapkou kde má to svole lví skladiště.

Odesláno

Jo, tak nakonec ve Schrottcaru měli aspoň rameno (dosti jetý tisícihran, chybějící držák hadičky, 200,-), někde v servisu jsem vymámil stírátko vč. lišty ostřikovače za 300,-, hadičku jsem odebral rybičkám z akvária. Takže komplet stěrač 500,- + půl nádrže benzínu + 5 min. práce. Urvaný to mohlo být tak za 10 vteřin. A to se můžu těšit, kdy to toho dobráka chytne zas.

Odesláno

Jo, tak to jsou takovi dobraci koukam fsude. Mi pred rokem ukradli komplet zadni sterac na Shade Forman a jeste u toho kokoti odreli lak v okruhu 10 cm. Kdyz jsem prisel do servisu, tak mi rekli, ze jsem asi 10, ze nekdo proste objel celou Opavu a ukradl fsechny zadni sterace, asi si z toho stavi barak, nebo co. Zmr*i zaje*ani, kdybych ho chytil, tak mam sterac z jeho ruky, uz bych to tam nejak pridelal....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...