graver Odesláno 11. březen 2004 Odesláno 11. březen 2004 Tak mi dnes ráno nějaký dobrák urval levý stěrač (i s ramenem - vylomený z úchytu). Obvolal jsem snad všechny možné vrakáče, autorizované servisy a prodejce - nikde nic (max. mají jen stírač bez ramene). Netušil jsem, že to je takový problém - nevíte někdo, kde se to dá rychle sehnat a za kolik (RM servis Brno: rameno Valeo přes 900,- + stírač s lištou 1300 :-))))))? Citovat
Ladis Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 Nemá ani ten žid v Schrotcaru? Je to dacan, ale když je díl potřeba (vždycky nabídl neakceptovatelnou cenu, řekl jsem díky a jel dál ). U Olmika v Autolendu by mohli mít a pak ještě jeden borec v Olomouci. Dobrej chlápek a má rozumný ceny. Nesnaží se to hnát do extrému. Ale Olomouc je pro takovou věc trochu daleko. Když tak bych ti dal číslo na tel. a obr. s mapkou kde má to svole lví skladiště. Citovat
graver Odesláno 12. březen 2004 Autor Odesláno 12. březen 2004 Jo, tak nakonec ve Schrottcaru měli aspoň rameno (dosti jetý tisícihran, chybějící držák hadičky, 200,-), někde v servisu jsem vymámil stírátko vč. lišty ostřikovače za 300,-, hadičku jsem odebral rybičkám z akvária. Takže komplet stěrač 500,- + půl nádrže benzínu + 5 min. práce. Urvaný to mohlo být tak za 10 vteřin. A to se můžu těšit, kdy to toho dobráka chytne zas. Citovat
LaHab Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 Jo, tak to jsou takovi dobraci koukam fsude. Mi pred rokem ukradli komplet zadni sterac na Shade Forman a jeste u toho kokoti odreli lak v okruhu 10 cm. Kdyz jsem prisel do servisu, tak mi rekli, ze jsem asi 10, ze nekdo proste objel celou Opavu a ukradl fsechny zadni sterace, asi si z toho stavi barak, nebo co. Zmr*i zaje*ani, kdybych ho chytil, tak mam sterac z jeho ruky, uz bych to tam nejak pridelal.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.