Bossik Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 ahoj chci se zeptat jak vam jede 307 je to klasika hatchback zda se mi ze to vubec nejede na to je to 2,0 s turbem. Priklad tak nak do 110km/h se to nak dostane ale potom mrtvola v 90km/h prislapnu spis slapnu az na podlahu na 5 a vubec nic na to by se chytal i muj starsi 306 1,4 samozrejme ale za 4 :-D. Kazdopadne o to nejde jen jeste jedna vec jde slyset turbo z kabiny ? Kdyz by neslo ukaze to pocitac ? nebo kde je problem ? Jeste jeden priklad jel jsem ve Focusu 1,8 tdi a tomu kdyz jsem ve 110 slapnul tak jeste chtel asi to melo vic Kw ale stejne se mi zda ze je ta 307 lina. Tak diky vsem za odpoved a cau :myslim Citovat
Leos Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Měl jsem 307/66kW-SW a dostal jsem z toho maximálku 170Km/h, ale jinak to byl lenoch:nevim Citovat
marisw Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: Leos Měl jsem 307/66kW-SW a dostal jsem z toho maximálku 170Km/h, ale jinak to byl lenoch:nevim tak ja mam sw, tiež 66 kw 2,0 hdi rok 2004 najazdene 185000 km, na 215/55 r16 a dvaja v aute po dialnici 186 km, max... mate to nejake zdochnute....mne to auto ide ako z praku...kludne to mozem porovnat s predchadzajucim hatbackom 2,0 hdi 110 Ps.. akurat ten bol pri zrychlovani niekde inde, aspon co sa tyka rychlosti do 110 km/h Citovat
vlado-.m Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Mal som rovnaky problem, plyn na podlahe a auto nereagovalo. Tak som skusal ci su ventily ovladania v poriadku, odpajal vahu vzduchu a ine somariny a nic. U z som sa obaval ze turbo je v p....Tak som isiel na diagnostiku. Tam vyhodilo mnozstvo zavad z mojich pokusov a preruseny obvod alebo skrat na kostru ventilu co ovlada turbo. Ale kedze som vsetko testoval a chybu som nenasiel, /ventily som po jednom vyberal, vyrobil zastrcku a tak skusal, aj na aute s paralelne pripojenou ziarovkou, ci do nich ide stava/ neslo mi to do hlavy. Chlapik teda vymazal zavady a.... po starte uz sa ziadne neobjavili, ani ten ventil. Tak mi z toho plynie ze ta zavada /aj ked neviem ako vznikla/ sa tam nejak uchova aj ked je vsetko ok a potom sa to hodi do nejakeho obmedzovacieho rezimu. Takze hor sa na diagnostiku. P.S. Ide to lepsie, ale ked som to mal na skusku nachipovane to bola ina parada...., vtedy sa dalo povedat ze to islo ako z praku. Citovat
destiny Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Původně zaslal: Bossik ahoj chci se zeptat jak vam jede 307 je to klasika hatchback zda se mi ze to vubec nejede na to je to 2,0 s turbem. Priklad tak nak do 110km/h se to nak dostane ale potom mrtvola v 90km/h prislapnu spis slapnu az na podlahu na 5 a vubec nic na to by se chytal i muj starsi 306 1,4 samozrejme ale za 4 :-D. Kazdopadne o to nejde jen jeste jedna vec jde slyset turbo z kabiny ? Kdyz by neslo ukaze to pocitac ? nebo kde je problem ? Jeste jeden priklad jel jsem ve Focusu 1,8 tdi a tomu kdyz jsem ve 110 slapnul tak jeste chtel asi to melo vic Kw ale stejne se mi zda ze je ta 307 lina. Tak diky vsem za odpoved a cau :myslim Máme v 307 stejný motor a je to naprostý lenoch. Akcelerace na 5tý rychlostní stupěň skoro žádná. Do kopce to jede maximálně 150 a to se nesmí sundat noha z plynu, jinak už to ani na těch 150 skoro nejde dostat. Po rivině tak 175 z kopce i 200. Živostí bych to přirovnal k 1.4HTP. Výhodou je životnost motoru, tichý chod a spotřeba. Jestli si chtěl závodit, měl sis koupit motor s mezichladičem a chipnout to. Citovat
m!lan Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Nie je to ziaden trhac asfaltu, ale na to aby som sa pohodlne, spolahlivo a relativne lacno dostal z bodu A do bodu B je to dobre auto. Ja som teraz spravil 3000 km do Chorvatska a spat bez problemov az na to, ze ma sklamala klima, ale to je ina kapitola. Citovat
vlacir1 Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Nejsem žádnej závodník a pro moje ježdění výkonově bohatě stačí. V porovnání s předchozí Š Felicia 50 kW MPi se skoro nedá srovnávat. Jenom jsem se musel naučit jezdit s nafťákem. Ale každý máme svůj styl jízdy. Citovat
Ajdamek Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Ono když to má jen 90 čuníků, tak se neni čemu divit. Citovat
marisw Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 TAK ZASE JE PRAVDA ZE 90 KONI NENI BOHVIE CO,ALE ZROVNAVAT TO S 1,4 BENZINOM...SA URCITE NEDA.....UZ LEN OBJEM HOORI SAM ZASEBA.... JA SOM ZO SVOJIMI 90 KONAMI SPOKOJNY, Citovat
Dakula475 Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Pánové a zkoušeli jste nové váhy vzduchu? Já měl ten samý problém a na diagnostice nic, kromě údajné závady el. ventilu. Ani mechanik to nechápal. Půjčil jsem si nové váhy, zapojil je a .... rázem z toho byla raketa na kolech. Podotýkám, že to byla taktéž 66 kW. Citovat
Ajdamek Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: marisw TAK ZASE JE PRAVDA ZE 90 KONI NENI BOHVIE CO,ALE ZROVNAVAT TO S 1,4 BENZINOM...SA URCITE NEDA.....UZ LEN OBJEM HOORI SAM ZASEBA.... JA SOM ZO SVOJIMI 90 KONAMI SPOKOJNY, Spousta 1.4 benzín jede o dost líp(hlavně japonci), než 2.0Hdi 66kw. Citovat
marisw Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: Ajdamek Původně zaslal: marisw TAK ZASE JE PRAVDA ZE 90 KONI NENI BOHVIE CO,ALE ZROVNAVAT TO S 1,4 BENZINOM...SA URCITE NEDA.....UZ LEN OBJEM HOORI SAM ZASEBA.... JA SOM ZO SVOJIMI 90 KONAMI SPOKOJNY, Spousta 1.4 benzín jede o dost líp(hlavně japonci), než 2.0Hdi 66kw. tak urite to ide lepsie ako 1,4 vo fabii, nemyslim 16V Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.