alhanak Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Zkuste mě někdo poradit prosím. Občas když sundám rychle nohu z plynu, tak to reaguje asi až po vteřině a trochu to cukne. Nedělá to pořád. A většinou jen při řazení dvojky a trojky. V zimě než se zahřeje motor, tak to třeba 3-5 minut drží vysoký otáčky a jakoby to samo furt přidává plyn. Krokáč je novej, plynový lanko vyměněný, škrtící klapka vyčištěná a přijde mě že jí nic není. Ne že by se s tím nedalo jezdit, ale štve mě to. Tak by mě zajímalo jestli někoho něco nenapadá. Lambda sonda je údajně blbuvzdorná a závada málo pravděpodobná. Co takhle palivovej filtr? Případně kde ho vůbec najdu? Zkuste poradit. Dík. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Palivový filtr je před pravým zadním kolem. Je to váleček a vedou k němu dvě hadičky. Myslím,že filtrem to nebude. Filtr se mění co 60 000km. Citovat
alhanak Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 jaký čidlo? mě nic nenapadá.... Citovat
jakub106GTI Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 Původně zaslal: alhanak jaký čidlo? mě nic nenapadá.... třeba teplotní-zelený, bo když píšeš co jsi měnil tak mě napadají jedině nějaký čidla Citovat
Kekros Odesláno 22. červenec 2008 Odesláno 22. červenec 2008 já si teda myslim, že za studena každej 16V cukne když se sundá rychle noha z plynu Ale po výměně toho teplotního čidla se mi to drobet zklidnilo Citovat
alhanak Odesláno 22. červenec 2008 Autor Odesláno 22. červenec 2008 myslíš čidlo teploty chladící kapaliny? to sem totiž měnil hned jak sem auto koupil...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.